Haber Xiaomi, 150.000 Mi3 Akıllı Telefonu 10 Dakikanın Altında Sattı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi, 150.000 Mi3 Akıllı Telefonu 10 Dakikanın Altında Sattı
Xiaomi dakikalar içerisinde on binlerce ürün satıyor.

Akıllı telefon pazarında ilgi çekici firmalardan bir tanesi de Xiaomi. Çin’in Apple’ı olarak da adlandırılan firma son olarak Mi3 adında ki amiral gemisi modeli ile karşımıza gelmişti. Özellikle Xiaomi’nin satış rakamları ilgili dikkat çekici haberleri sizlere sunuyoruz.

Gelen son rapora göre Çin kökenli firma 10 dakikadan daha kısa sürede 150.000, Mi3 akıllı telefon sattı. Bu bilgi Xiaomi’nin resmi Sina Weibo hesabı üzerinden paylaşıldı. Ancak bu olayda ki diğer önemli olay da, 150.000 akıllı telefonu Tencent’in WeChat mesaj uygulaması ile satmış olması. Süre ise sadece 9 dakika 55 saniye olarak belirtildi.

Hatırlanacağı üzere 2013 3. çeyrek sonunda WeChat’in 272 milyon aktif kullanıcıya ulaştığı açıklanmıştı. Ayrıca mesaj uygulaması ve Xiaomi arasında ki işbirliğinin de, firmalara nasıl yarar sağladığını da gösteriyor.

Daha önce ki bir haberimizde Xiaomi’nin bekarlar gününde 3 dakikadan daha az sürede 380.000 cihaz sattığını söylemiştik. Bunlar arasında 110.000 Mi3, 110.000 HongMi, 110.000 S2 akıllı telefon modelleri ve 50.000 set-top box vardı.

Xiaomi, 150.000 Mi3 akıllı telefonu 10 dakikanın altında sattı

• Beğen
Tepkiler: n000k

n000k

n000k

Üye
vaybe kapış kapış peynir ekmek gibi gidiyor :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
Fiyatına göre iyi telefon valla yurtdışında olsam bende alırdım

• Beğen
Heroata

Heroata

Üye
Oha abi ya 700e bunu aliyolar. Biz burda 344837262278238a anca aliriz :@

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Bende istiyorum :)

mehmettech

mehmettech

Üye
Yok abi bizimkiler buraya kim bilir kaça getirir gelip gelmeyeceğide bi iklem

skylinegti

skylinegti

Üye
şaka gibi fiyatlar biz bu fiyatları anca rüyamızda görürüz ayrıca ayrıntıya dikkat telefonda 5G var...

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
İmkanınız varsa bu telefonların arayüzüne bir bakın videolardan. Bence android dünyasının Sense ile birlikte en iyi arayüzlerini oluşturuyorlar.

Invoke

Invoke

Üye
Ben sense'i de miui de o kadar sevmiyorum. :D Yine de miui'yi sense'e tercih ederim.

Üst Alt