Haber Apple iPhone 6S Plus, Xiaomi Mi Mix'in içine yerleştirilirse

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Apple iPhone 6S Plus, Xiaomi Mi Mix'in içine yerleştirilirse
Apple'ın iPhone 6S Plus cihazını, Xiaomi'nin konsept akıllısı Mi Mix'in içine yerleştirdiler.


VİDEO LİNKİ=> Apple iPhone 6S Plus, Xiaomi Mi Mix'in içine yerleştirilirse

Devamlı olarak yeni cihazlarını pazara sunan Çinli Xiaomi, en fazla akıllı telefon modelleri ile dikkat çekerken, bir süre önce oldukça önemli ve çok sayıda yeni akıllı telefon modelinin duyurularını gerçekleştirdi. Bunların arasında ise en çok dikkat çeken model ise %90a varan ekran / gövde oranı ile gelen Xiaomi Mi Mix adındaki phablet modeli oldu.



Bu yeni akıllı telefon 6.4" büyüklüğünde dokunmatik ekran içerse de cihaz yüksek ekran / gövde oranı ile daha küçük bir yapı içeriyor.

Diğer taraftan Apple ise iPhone akıllı telefon modelleri ile pazarın en güçlü oyuncularından ve son 3 senedir firma benzer tasarıma sahip cihazlar sunuyor ve bu modeller ise her ne kadar çok satsa da ekran / gövde oranı yüksek olmadığından da eleştirilmekte.

İşte tam da bu nokta da ilginç bir modifikasyon geldi. Weibo üzerinden bir video yayınlandı ve bu video da iPhone 6S Plus'ın donanımı, Xiaomi Mi Mix'in içerisine yerleştiriliyor ve Xiaomi Mi Mix bir iPhone'a dönüştürülüyor.

Baktığımızda Xiaomi Mi Mix'in ters olarak kullanılması söz konusu ve fiziksel Home butonu / Touch ID kullanılmadığından da ekranda yer alan Home butonu kullanılıyor. Videoda ayrıca donanımın nasıl değiştirildiğine dair de görüntüler yer alırken, çok da fabrikasyon bir durumun olmadığını da belirtelim.
 


Üst Alt