Telefon Tavsiyesi Gmd ,galaxy Note Vs Moto G

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
Kardeşim son diyeceğim motorolaya bulaşma hiç ama senin kararın tabi.
Git s4 mini al daha iyi bence

Orasindan burasindan kirpilmis bir telefona para vermektense Moto G uygun fiyata almak daha mantıklı. Bunu hem Moto hem Samsung kullandigim için söylüyorum.

Nexus deseniz S3 derseniz anlarim ama Mini olan cihazlara verilen yüksek paralara yazık

theeternal

theeternal

Üye
samsung :biggrin:

erhank98

erhank98

Üye
Orasindan burasindan kirpilmis bir telefona para vermektense Moto G uygun fiyata almak daha mantıklı. Bunu hem Moto hem Samsung kullandigim için söylüyorum.

Nexus deseniz S3 derseniz anlarim ama Mini olan cihazlara verilen yüksek paralara yazık
miniyi örnek olarak verdim kardeşim.

Narutodth

Narutodth

Üye
moto g cok saglam gibi :D

Sarangni

Sarangni

Üye
moto g cok saglam gibi :D

İnceleme videolar izledim gayet güzel cihaz. Bencmark testlerinde Nexus 4 daha iyi puan alıyor. Yarın da oyun test videolarini izleyecegim.

Moto G şuan en yakın olduğum cihaz bir de LG G bakalim hangisi olacak.

Narutodth

Narutodth

Üye
İnceleme videolar izledim gayet güzel cihaz. Bencmark testlerinde Nexus 4 daha iyi puan alıyor. Yarın da oyun test videolarini izleyecegim.

Moto G şuan en yakın olduğum cihaz bir de LG G bakalim hangisi olacak.
motorolalarin tasarimlari hosuma gitmiyor :D

Narutodth

Narutodth

Üye
O zaman HTC One bak tasarım olarak çok şık.

Bugün Samsung Mobile mağazasına girdik bütün cihazlar bir birine benziyor :D
htc one ı bilmemmi hic cok guzel bi tasarimi var gercekten htc tasarim isini biliyor :D

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
acaba nexus 4 nexus 5 gelince kaça bulunur ?

kerem28yuksel

Üye
gmd al :oke: 4 aydir kullaniuorum belkide daha fazla hic bir sorunum olmadi su ana kadar

andezitt

andezitt

Üye
2 Haftadır GMD 16 GB kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım her işimi fazlasıyla görüor günde 2-3 saatlik yoğun kullanımla(Oyun,3g,İnternet) şarjı 2 gün gidiyor.Fiyatına göre alınabilecek en iyi telefon bu sanırım.Dediğin gibi bazı sorunları var ama telefon dikkatli kullanılırsa hiçbir sorun oluşmaz sanırım.
Hocam gmd bazı sorunlar var dedin ne gibi sorunlar almayi planlıyorum da m.ettim :)

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Gmd ne kadar oynarsan oyna asla isinmaz am digerleei oyle degil samsungtan sonra gmd mukemmel

Takipçi Satın Al

Üst Alt