ismail
Üye
aslında hayal sayılmaz lumia 1320 mi ne çıkıyodu kocam bi telefonAskerlik bitsin de bakıcaz çaresine artıkın benim bi ara Nokia Lumia Note hayalim vardı biliyo musunuz![]()

aslında hayal sayılmaz lumia 1320 mi ne çıkıyodu kocam bi telefonAskerlik bitsin de bakıcaz çaresine artıkın benim bi ara Nokia Lumia Note hayalim vardı biliyo musunuz![]()

aslında hayal sayılmaz lumia 1320 mi ne çıkıyodu kocam bi telefon![]()
aslında hayal sayılmaz lumia 1320 mi ne çıkıyodu kocam bi telefon![]()
kalınca 2 burs gitti teyzemlerinde durumu çok kötü.Şimdi de nerden para gelsin diye bakıyon ama![]()
evet evet 1520 daha güzel tablet istersen 2520 miydi neydiHee 1000lira civarında olacak
1520var daha süper ama o 2kya yakın olur

Gereksiz mesajlarda Nokia Lumia Note diye konum vardı hattaaslında hayal sayılmaz lumia 1320 mi ne çıkıyodu kocam bi telefon![]()
+ şarjım yine bitti lanet olsun yaaa
beyler bu gecelik benden bu kadar bi sonraki gecede görüşmek ümidiyle hoşça ve esen kalın

Kalma muhabbeti sıkıntı aynen.kalınca 2 burs gitti teyzemlerinde durumu çok kötü.
geçen sene özel burs 170
teyzem 100 lira
280 başbakanlık vardı muhteşem rahattım
evet evet 1520 daha güzel tablet istersen 2520 miydi neydi![]()

görüşürüz kardeşim çok güzel bi sohbet olduGereksiz mesajlarda Nokia Lumia Note diye konum vardı hatta+ şarjım yine bitti lanet olsun yaaa
![]()
beyler bu gecelik benden bu kadar bi sonraki gecede görüşmek ümidiyle hoşça ve esen kalın
![]()
![]()

Hayırlı gecelerGereksiz mesajlarda Nokia Lumia Note diye konum vardı hatta+ şarjım yine bitti lanet olsun yaaa
![]()
![]()
![]()

Gereksiz mesajlarda Nokia Lumia Note diye konum vardı hatta+ şarjım yine bitti lanet olsun yaaa
![]()
![]()
![]()

şimdiki hayalim yarım dönemde 1 yıl bitirip kaybolan 170liralık özel bursları geri kazanmakKalma muhabbeti sıkıntı aynen.
Wonder hızıyla tapatalk keyfi bi harika![]()

Bu hayale çok bel bağlama yalnız tamamen çökebilirsinşimdiki hayalim yarım dönemde 1 yıl bitirip kaybolan 170liralık özel bursları geri kazanmak![]()

görüşürüz kardeşim çok güzel bi sohbet oldu![]()
: buyrun efenim size hoşçakal hediyem kayseri bastırma ve sucukları afiyetle yiyiniz 
ya zaten ütopyada yaşıyorum çoğu zamanBu hayale çok bel bağlama yalnız tamamen çökebilirsin![]()
ama reeller fena 
baya bi düşük benceKlavyeyi siliyorum diye geri tuşunun çalışmama ihtimali?![]()

baya bi düşük bence![]()

bitmez tabide gece gece yapılır mı bu bide önceki mesajlarda acıkmışım demişimBizim sohbetimiz burda bitmez gardaaaaaaş![]()
: buyrun efenim size hoşçakal hediyem kayseri bastırma ve sucukları afiyetle yiyiniz

Kayseri -Kocasinan doğum yerim gelicem inşallah oraları gezmeyeBizim sohbetimiz burda bitmez gardaaaaaaş![]()

telefon belki rom yemekten sıkıldıBence de ama başka bir şey de bulamadım tekrar kuruyorum romu![]()
belki orjinallik istiyo 
telefon belki rom yemekten sıkıldıbelki orjinallik istiyo
![]()