Enes
Üye
En iyisi ana yemeğiSabah olsun da anamın elini bi öpeyim
![]()
olsun biz sınıftaki kızlara börek çörek yaptırıyoz anne eli değip geliyo 
En iyisi ana yemeğiSabah olsun da anamın elini bi öpeyim
![]()
Aynen özel yurtÖzel yurtta mı kalıyon![]()
Ohhh rahatmis bayağıAslında eve çıkmayı düşündük 3 kişi. biri yamuk yaptı hem de baya büyük bi yamuk vazgeçtik 2 kişilik oda balkonlu miss![]()

![]()

Misafirliğe bile gittik aman bee ne döktürmüştü o gün ya arkadaşın annesi

çaktırma fena poorum ama kredi kartı var gömeriz ne olcakAbi biz de bir şey alalım diyor bir de poorSen nerde okuyon hacı? @andezitt@___kaptan___ hoşgeldin
![]()
![]()

enes : @TheFenomenBizim sınıfta 5 tanecik kiz olduğundan kızlarla daha konuşmadık bile

Abi biz de bir şey alalım diyor bir de poorSen nerde okuyon hacı? @andezitt@___kaptan___ hoşgeldin
![]()
![]()

kaç para hacı la azsa bende geçeyim özel yurtlaraOhhh rahatmis bayağı![]()

Hoşbuldukçaktırma fena poorum ama kredi kartı var gömeriz ne olcak
para tutamıyom elimde
hoşgeldin efsaneenes : @TheFenomen

sohbet basitSohbetten geri kalmamak için mesajlara göz attım anca gördüm mesajı![]()
öğrencilerin yurt ve ev ortamı sorunları vsvsvadsfds 
kaç para hacı la azsa bende geçeyim özel yurtlara![]()
eyvallah iyiyimHoşbulduk
Nasılsın![]()
sen de gözükmüyorsun senin o efsane konunda rapçilerin konusunda falan
namı diyar balgat yurdu resmi olarak tahsin banguoğlu yurduSen nerde kalıyon la? İstersen özelden yaz =P

sohbet basitöğrencilerin yurt ve ev ortamı sorunları vsvsvadsfds
![]()
şimdi askerliği bitirdik iş güc sahibi olcaz ama tabii ki okumaya devam da edicez 
Aslında bakıyorum foruma sürekli tapatalktan falan ama pek yazmıyorumeyvallah iyiyimsen de gözükmüyorsun senin o efsane konunda rapçilerin konusunda falan
namı diyar balgat yurdu resmi olarak tahsin banguoğlu yurdu![]()

vay be sana abi demedim mesajlarda pek ama istersen derimVaaay vay eskiden bende öğrenciydimşimdi askerliği bitirdik iş güc sahibi olcaz ama tabii ki okumaya devam da edicez
![]()
al bendende o kadarAslında bakıyorum foruma sürekli tapatalktan falan ama pek yazmıyorum
İşime gelirse![]()
![]()
sen de farkettin gerek bu temaya geçiş olsun gerek diğer arkadaşların okuldur odur buduru olsun forum tat bakımından zevki azaldı..Öğrenci evine düşmede abi okumaya devam etVaaay vay eskiden bende öğrenciydimşimdi askerliği bitirdik iş güc sahibi olcaz ama tabii ki okumaya devam da edicez
![]()

vay be sana abi demedim mesajlarda pek ama istersen derim![]()