andezitt
Üye
Isparta uluborluda okuyom ben sen nerdesin?Abi biz de bir şey alalım diyor bir de poorSen nerde okuyon hacı? @andezitt

Isparta uluborluda okuyom ben sen nerdesin?Abi biz de bir şey alalım diyor bir de poorSen nerde okuyon hacı? @andezitt

Isparta uluborluda okuyom ben sen nerdesin?![]()
Ankara iyi yer ya bizim burası köy gibi gibisi yok bildiğin köyAnkara

Ankara iyi yer ya bizim burası köy gibi gibisi yok bildiğin köy![]()

4 arkadaş geldik liseden 4 müz aynı yer oldu onlarla ev tuttuk Öğrenci evi işteAnkaraÖğrenci evinde misin?

4 arkadaş geldik liseden 4 müz aynı yer oldu onlarla ev tuttuk Öğrenci evi işte![]()
Tekrar selamun aleykum![]()

Kettle' da bile pişer makarnaSıkıntı ya makarna mı yiyonuz hep?
Tekrar aleykümselam![]()

Yemek sıkıntı olmuyo da genelde makarna oluyo çorba falan ama bulasik cok sıkıntı oluyoSıkıntı ya makarna mı yiyonuz hep?![]()

Aleyküm selam hoşgeldinSıkıntı ya makarna mı yiyonuz hep?
Tekrar aleykümselam![]()

Öğrenci muhabbetleriAleyküm selam hoşgeldin![]()

Tüpün olmadığı bi ara yumurta haşlandik Kettle'daKettle' da bile pişer makarna![]()
![]()

Kettle' da bile pişer makarna![]()
![]()
Tüpün olmadığı bi ara yumurta haşlandik Kettle'da![]()

Hiç o durumlara düşmedik dahaTüpün olmadığı bi ara yumurta haşlandik Kettle'da![]()
gerçi yurtta kalıyoruz ama
En iyisi yurt bi de benim yurt gibi işine karışan yoksa daha iyiSen yurtta değil misin?
![]()

Aman düşme ya yurt gene iyidir galibaHiç o durumlara düşmedik dahagerçi yurtta kalıyoruz ama
![]()

Özel yurtta mı kalıyonHiç o durumlara düşmedik dahagerçi yurtta kalıyoruz ama
En iyisi yurt bi de benim yurt gibi işine karışan yoksa daha iyi![]()

Hiç o durumlara düşmedik dahagerçi yurtta kalıyoruz ama
En iyisi yurt bi de benim yurt gibi işine karışan yoksa daha iyi![]()
Sabah olsun da anamın elini bi öpeyim 
Aslında eve çıkmayı düşündük 3 kişi. biri yamuk yaptı hem de baya büyük bi yamuk vazgeçtik 2 kişilik oda balkonlu missAman düşme ya yurt gene iyidir galiba![]()

Aslında eve çıkmayı düşündük 3 kişi. biri yamuk yaptı hem de baya büyük bi yamuk vazgeçtik 2 kişilik oda balkonlu miss![]()

Anamin yemeklerini özledim :rolleyes:En iyisi ana yemeğiSabah olsun da anamın elini bi öpeyim
![]()