Invoke
Üye
O zaman sözü aldık müsait olduğum vakit hafta içi mi olur hafta sonu mu bilemem ama haberleştikten sonra çiftlik yapıyoruz tamam mı?
tamam.

O zaman sözü aldık müsait olduğum vakit hafta içi mi olur hafta sonu mu bilemem ama haberleştikten sonra çiftlik yapıyoruz tamam mı?

tamamdır abi sen söyle ben hertürlü uyarım zaten genelde sitedeyimO zaman sözü aldık müsait olduğum vakit hafta içi mi olur hafta sonu mu bilemem ama haberleştikten sonra çiftlik yapıyoruz tamam mı?

ben okulu asamıyom hazırlığım![]()
tamamdır abi sen söyle ben hertürlü uyarım zaten genelde sitedeyim![]()

Geceleri hep buralardayım ama sohbete katılmıyorum orası ayrıyok ne demekne kadar çok kişi o kadar bol muhabbette birazdan burası ıssız çöl olur
12-1 arası muhabbeti daha bol oluyo
![]()

noob değilim artık medium oldumnoob
Ben de uyarım![]()

Online olmakta sıkıntı yok öğrenciyim boşum çoğu zamanmuhabbetinizi bölmedim inşallah
![]()

noob değilim artık medium oldum![]()
Bana müsaade artık yatmam gerekiyor, sonra görüşürüz Allaha emanet olun![]()
sen talihsiz zamanda burdasın geçen sene bi ekip vardı burda 3e kadar öyle sohbetler dönerdi ki gülmekten karnımız ağrırdıGeceleri hep buralardayım ama sohbete katılmıyorum orası ayrı![]()
Sende abicimBana müsaade artık yatmam gerekiyor, sonra görüşürüz Allaha emanet olun![]()
iyi uykular
noldu la şaşırıp kaldınO.o
Sen de abi, Allah'a emanet...

sen talihsiz zamanda burdasın geçen sene bi ekip vardı burda 3e kadar öyle sohbetler dönerdi ki gülmekten karnımız ağrırdı![]()

sen var mıydın la o zamanlar
yoktum la@___kaptan___ burda ama değil
sen var mıydın la o zamanlar

sende kaçırdın o zaman ): @jackalmami @x-scarface @CABBAR @OttomaN TigeR vsvsvs öyle böle değil baya eğlenceliydi@___kaptan___
yoktum la![]()
benimle tanışmış olsan olurduhacı ben 2012-2013arası yaz zamanı burdaydım ama muhabbetim yoktu sonra banladım kendimiSonra geri geldim işte =P
biraz öyle oldu malesef ama gelecek belli değilGecen seneden beri üyeyim ben hiç katilmadim öyle çok şey kaçırdım o zaman![]()

evet onlar soğudular ya forumdan sanırım belki ilerde..@x-scarface de girmiyor hiç![]()
Geceleri hep buralardayım ama sohbete katılmıyorum orası ayrı![]()
evet onlar soğudular ya forumdan sanırım belki ilerde..