ismail
Üye
izin aldıktan sonra istediğim saate kadar durabiliyorum abiSen gece çıkabiliyor musun İsmail

izin aldıktan sonra istediğim saate kadar durabiliyorum abiSen gece çıkabiliyor musun İsmail

o zaman çaydır kahvedir bizden olmalı yani abi öğrenciyiz ama bunu yapabiliriz en azından![]()

sen napacan geceBen sabahçıyım %bimilyon![]()

izin aldıktan sonra istediğim saate kadar durabiliyorum abi![]()
tamam abi öyle olsunbelki daha sonra![]()
ama sade bu seferlik daha çoook ankaradayız nasipse bida buluşuruksan bundan sonra o zaman biz hallederiz 
olur mu hiç hoşgeldinİyi geceler diyip lafa dalsam ayıp olur mu.?![]()
vAllah abi benim için 10 numara olur 2 aydır yemek istiyomda Ankara da güzel yer bulamıyomozaman Bi çiftlik yapalım olur mu kokoreç ısmarlayım size ?
La Mert cevap versene @-qarapapaq-tamam abi öyle olsunama sade bu seferlik daha çoook ankaradayız nasipse bida buluşuruksan bundan sonra o zaman biz hallederiz
![]()
Hoşbuldum sanırım tek tanınmayan benim aranızdaolur mu hiç hoşgeldin
vAllah abi benim için 10 numara olur 2 aydır yemek istiyomda Ankara da güzel yer bulamıyom![]()

İyi geceler diyip lafa dalsam ayıp olur mu.?![]()
online ve güzel dilli biriysen tanımayan kalmazHoşbuldum sanırım tek tanınmayan benim aranızda![]()

sende söyle ne zaman uygunsun abim ona göre bişey söyleyebilirolur olur, ya ben uyarım her şeye, yanlışlıkla chrome'u kapatmışım kusura bakmayın![]()

Online olmakta sıkıntı yok öğrenciyim boşum çoğu zamanonline ve güzel dilli biriysen tanımayan kalmaz![]()
muhabbetinizi bölmedim inşallah 
sende söyle ne zaman uygunsun abim ona göre bişey söyleyebilir![]()
Onun dışında da okulu da asabilirim =P uyarım yani pazartesi hariç. sorun olmaz ben de sanırım.yok ne demekOnline olmakta sıkıntı yok öğrenciyim boşum çoğu zamanmuhabbetinizi bölmedim inşallah
![]()
ne kadar çok kişi o kadar bol muhabbette birazdan burası ıssız çöl olur
12-1 arası muhabbeti daha bol oluyo 
ben okulu asamıyom hazırlığımçarşamba tüm gün, perşembe akşama doğru cuma öğleden sonra geri kaln tüm gün cumrtesi tüm gün.Onun dışında da okulu da asabilirim =P uyarım yani pazartesi hariç. sorun olmaz ben de sanırım.