Superbeam 3.0 Pro (lisanslı) Yeni Çıktı (artık Klasör De Gönderilebiliyor)

Sponsorlu Bağlantılar

HolyAngelic

HolyAngelic

Üye
    Konu Sahibi
Superbeam 3.0 Pro (lisanslı) Yeni Çıktı (artık Klasör De Gönderilebiliyor)
Not: Lisanslı olarak verilmiştir. Bazı arkadaşlar lisanslı değil diye söylüyor resimlere bakıp aldanmayın buyrun burdan görün. Lisan olmayan sürümde Pro yazısı çıkacaktır. Satın alınması gereklidir diye.

En iyi dosya paylaşım programı Superbeam yeni versiyonu ile artık klasör bile gönderebiliyor. Böylece oyun dosyasından tutun çoklu klasörleri bile hem pc ile telefon hem de telefonlar arası gönderebileceksiniz. Başka yerde şu an lisanslı yok.
Pc ile telefon arasında dosya taşımak istiyorsanız superbe.am adresinden pc için gerekli programını da indirin.

Not: Resimlere bakmayın reklam yoktur full sürümdür.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: vdere, terran49, en-sel ve 9 diğerleri

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler
Konuya görselde eklermisiniz.

HolyAngelic

HolyAngelic

Üye
    Konu Sahibi
Hemen ekleyeceğim

• Beğen
Tepkiler: soyupakhasan ve Reşwan
avantis

avantis

Üye
lisans dosyası nerede

HolyAngelic

HolyAngelic

Üye
    Konu Sahibi
Kendinden lisanslıdır

• Beğen
Tepkiler: soyupakhasan
devilmy

devilmy

Üye
o kadar yerde aradım bulamamıstım teşekkurler çok iyi oldu :)

eymen110

eymen110

Üye
emeğine sağlık.

Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler

civcivim76

civcivim76

Üye
Deneyelim

okancicek

Üye
full surumle alakası yok sen kurup baktın mıucretsiz olanı eklemişşin full surumle alaksası yok pro surumu ekleresen simdiden tesekkurler

marist

marist

Üye
Teşekkürler.

HolyAngelic

HolyAngelic

Üye
    Konu Sahibi
fu ll surumle alakası yok sen kurup baktın mıucretsiz olanı eklemişşin fu ll surumle alaksası yok pro surumu ekleresen simdiden tesekkurler
Resimlerdekiler kendi sitesinden alıntı. Ama Program full olarak verilmiştir dilerseniz denebilirsiniz.

najanaja

najanaja

Üye
Teşekkürler kardeşim yalnız anlamadığım bi nokta var pc ye nasıl dosya gönderiyoruz ve pc den tele gönderilebiliyomu ? artı uygulama tam sürümdür arkadaşlar.olayı çözdüm kendi sitesinden pc versiyonunu indirmek gerekiyomuş :) fakat şimdide şöle bi sorun var telden pc ye sorunsuz gönderiyom ama pc den tele gitmiyo benim için bu daha önemli connection error diyo bunun sebebini bilen varmı acaba?

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Teşekkürler

HolyAngelic

HolyAngelic

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeşim yalnız anlamadığım bi nokta var pc ye nasıl dosya gönderiyoruz ve pc den tele gönderilebiliyomu ? artı uygulama tam sürümdür arkadaşlar.olayı çözdüm kendi sitesinden pc versiyonunu indirmek gerekiyomuş :) fakat şimdide şöle bi sorun var telden pc ye sorunsuz gönderiyom ama pc den tele gitmiyo benim için bu daha önemli connection error diyo bunun sebebini bilen varmı acaba?

Pc den yollaman için kullandığın ağ bağdaştırıcısını seçeceksin yoksa oluşturman lazım. Mesela laptop ya da masaüstü var ki anladığım kadarıyla yapmışsın oradan ağ bağdaştırıcısını seç. Ama yapmışsın ki yollamışsın. Pc den ise send diyip sürükle üstüne barkod çıkacak başka bişi yok zaten.

• Beğen
Tepkiler: najanaja
soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
eline saglik

najanaja

najanaja

Üye
Pc den yollaman için kullandığın ağ bağdaştırıcısını seçeceksin yoksa oluşturman lazım. Mesela laptop ya da masaüstü var ki anladığım kadarıyla yapmışsın oradan ağ bağdaştırıcısını seç. Ama yapmışsın ki yollamışsın. Pc den ise send diyip sürükle üstüne barkod çıkacak başka bişi yok zaten.
sorun neydi anlamadım ama şimdi pc den de tele gönderiyo :) ayarlarda sorun yoktu kullanımı basit zaten onuda kapmıştım :) sonuçta telden pc ye gönderebiliyodum ama artık pc den de tele gönderebiliyom ilgin için teşekkürler kardeş.

okancicek

Üye
Resimlerdekiler kendi sitesinden alıntı. Ama Program fu ll olarak verilmiştir dilerseniz denebilirsiniz.
googleplaystore sitesinde kontrol yaptıgımda free surum paralı surum yuklenmemiş para odeyerek alına biliyordu ona gore full surum degil dedim ayrıca eklene resim deki gibi yuklene wifi simgesi alt bolmede yok

Son düzenleme:
Afşın

Afşın

Üye
:tşk:

okancicek

Üye
googleplaystore sitesinde kontrol yaptıgımda free surum paralı surum yuklenmemiş para odeyerek alına biliyordu ona gore fu ll surum degil dedim ayrıca eklene resim deki gibi yuklene wifi simgesi alt bolmede yok
denedim

Üst Alt