SuperBeam 3.0.4 Pro Full (Wi-Fi üzerinden Dosya/Klasör yollama)

Sponsorlu Bağlantılar

HolyAngelic

HolyAngelic

Üye
    Konu Sahibi
SuperBeam 3.0.4 Pro Full (Wi-Fi üzerinden Dosya/Klasör yollama)
Not: Bu versiyonda bazı hatalar giderilmiş olup artık pc kamerası ile de telefondaki barkod okunabilmektedir.

Bluetooth çok mu yavaş? Tokuşturmalı (S-Beam, NFC) bir telefona sahip değil misin? Arkadaşındaki bir oyunu komple kendine göndermek mi istiyorsun? Sürekli kablo bağlamaktan sıkılmadın mı? İşte bunun için biçilmiş kaftan SUPERBEAM.

Pc ile dosya alışverişi yapmak için
superbe.am adresinde yer alan pc uygulamasını da pc nize kurun ve wi-fi hızında dosya göndermeyi kendiniz görün.

Resimler kendi telefonuma aittir. Full sürümdür.

Sürüm 3.0.4
Kod:
http://www19.zippyshare.com/v/60819347/file.html

• Beğen
Tepkiler: demoın, afineday2die ve hazalş

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Telefondan bilgisayara sorunsuz gönderiyorum ancak bilgisayarda telefona göndermede hata veriyor sürekli?

Son düzenleme:
HolyAngelic

HolyAngelic

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan bilgisayara sorunsuz gönderiyorum ancak bilgisayarda telefona göndermede hata veriyor sürekli?

Tam olarak sorun mesajı nedir? Pc bağlantısı telefonun bağlandığı ağ ile uygun ise eğer sadece sürükle bırak yaparak barkod çıkartır ve bunu telefonda okutabilirsiniz. Eğer bu da olmazsa laptop'a sahipseniz Virtual Router adlı yazılımı indirip laptop'u bir wireless modem gibi gösterip telefonu da ona bağlayarak direk laptop üstünden o ağ üzerinden dosya yollayabilirsiniz.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Tam olarak sorun mesajı nedir? Pc bağlantısı telefonun bağlandığı ağ ile uygun ise eğer sadece sürükle bırak yaparak barkod çıkartır ve bunu telefonda okutabilirsiniz. Eğer bu da olmazsa laptop'a sahipseniz Virtual Router adlı yazılımı indirip laptop'u bir wireless modem gibi gösterip telefonu da ona bağlayarak direk laptop üstünden o ağ üzerinden dosya yollayabilirsiniz.
Sorunun sebebini anladım. Bende yüklü olan Eset Smart Security engelliyor. Antivirüsün güvenlik duvarını kapatınca hiçbir sorun olmuyor ancak açıkken bilgisayardan telefona atamıyorum. Antivirüsün güvenlik duvarı ayarlarından superbeam.exe dosyasına her türlü izni vermeme rağmen güvenlik duvarı açıkken aynı sorun çıkıyor ortaya.

afineday2die

Üye
calisiyor tesekkurler

gocadayi

gocadayi

Üye
cepten inmiyor -- mediafire linki olabilir, bu uygulamanın demosu nu kullanıyorum çok iyi.

Üst Alt