Yeni uyandım :zzz:Çay içiyom :çay:
Invoke Üye Ccihat67' Alıntı: Acaba kazık mı yedim diye harddisk araştırıyorum Genişletmek için tıkla ... Almadan önce bakman daha iyi olmaz mıydı? Bence boşver kazık yemedin, güzel cihaz hayırlı olsun, kullan işte, takılma bunlara. Almışsın artık.
Ccihat67' Alıntı: Acaba kazık mı yedim diye harddisk araştırıyorum Genişletmek için tıkla ... Almadan önce bakman daha iyi olmaz mıydı? Bence boşver kazık yemedin, güzel cihaz hayırlı olsun, kullan işte, takılma bunlara. Almışsın artık.
Invoke Üye "Acaba, 55 yıl önceki konuları hortlatmayın, lüften, rica ediyoz." diye bir uyarı olsa güzel olur mu ki ?
"Acaba, 55 yıl önceki konuları hortlatmayın, lüften, rica ediyoz." diye bir uyarı olsa güzel olur mu ki ?
___kaptan___ Üye acaba şu nfs 'yi silip tekrar mı yüklesem sıkıldım bütün bölümleri oynadım kilitli yerleride açamadım kısacası bunaldım
acaba şu nfs 'yi silip tekrar mı yüklesem sıkıldım bütün bölümleri oynadım kilitli yerleride açamadım kısacası bunaldım
Nextman Emekli Yönetici Zamanında önce ürünü teslim eden kargo elemanına ellerimle kahve ısmarlamammı beee