4.Maxicep İstanbul Buluşması

Sponsorlu Bağlantılar

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
bari mesajı silmeseydin duyanda birsey dedim sanacak bir yetki almışsın bunu cok gereksiz yerlerde kullanıyorsun sildigin mesajda kötü birşey söyledigimi zannetmiyorum birdaha silinecek mesajım olursa o mesajı silmeden önce beni süresiz banlayabilirsin okeymi dostum bana yaptıgın 2. hareketin gıcıkmısın sen bana:@

ben sana gıcık degilim arkadaşım...:) böyle birşeyde olmaz sadece kardeşime yönelik sevmedigim bir mesaj yazmışsın...korkma yemezler diye bunu ben kötü karşıladım:) o kadar sildim...yazdıgın mesajlarda daha dikkatli yazarsan msjın silinmez bölümdeki yetkimi kullandım sadece..

sonbela

sonbela

Üye
ben sana gıcık degilim arkadaşım...:) böyle birşeyde olmaz sadece kardeşime yönelik sevmedigim bir mesaj yazmışsın...korkma yemezler diye bunu ben kötü karşıladım:) o kadar sildim...yazdıgın mesajlarda daha dikkatli yazarsan msjın silinmez bölümdeki yetkimi kullandım sadece..
hmm tamam dostum anlıyorum konuyu kısa kesmek daha dogru olur...:oke:sen tanıdıklarına özel muamele mi yapıyorsun o söyledigim yanlış dahi olsa konuşmalarında daha dikkat edersen bende sevinirim sonuçta senin öz kardeşin olsada kardeşimiz gibilerinde diyebilirdin ama sen bi ayrıcalıgı var gibi lense etmişsin :)

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
hmm tamam dostum anlıyorum konuyu kısa kesmek daha dogru olur...:oke:sen tanıdıklarına özel muamele mi yapıyorsun o söyledigim yanlış dahi olsa konuşmalarında daha dikkat edersen bende sevinirim sonuçta senin öz kardeşin olsada kardeşimiz gibilerinde diyebilirdin ama sen bi ayrıcalıgı var gibi lense etmişsin :)

konum kız kardeşim olunca ister istemez böle şeyler oluyor:)bu konuda sadece çok hassasım:)
bu arada zaten..:) bncede zaten İnş. İstanbul buluşmasına gelirsen çok iyi sohbet ederiz birbirimizi anlamış oluruz çnkü son zamanlarda anlamıyoruz :D neyse bekliyorum senide gell bak :oke:

delrico

delrico

Emekli Yönetici
harbiden de istanbul bulusması güzel olacağa benzyo......gelenler cok eglencek ınanıyorum buna....:oke:

Nazy

Nazy

Üye
9 hala Az Hadi İstanbullular ula 12 milyon kişiyiz 9 Kişimi Var sadece

dreamgirls

dreamgirls

Üye
ozan senin arabaya sığarmıyız:islik:islik

burrrak

burrrak

Üye
bu sefer buluşmadan önce ne yapcaımza karar verin. planlı gidelim .sonra taksimin ortasında kalmayalım 10 kişi:)

erdemkaylu

erdemkaylu

Üye
hayırlısı inş bütün maxicep üyeleri gelir

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar pilanı kurun tasarlayın tam pilanı burda yayınlayın da .... yani

Salihyet

Salihyet

Üye
bi plan yapalım , plansız olmaz ;)

technonur

technonur

Üye
bende geliyorum olağanüstü hal çıkmazsa ordayım :)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Güzel Bi Buluşma Olur İnş.

sonbela

sonbela

Üye
oğuz gelecegim büyük bir ihtimal bi aksilik cikmazsa suanda durum %100 gelecegimi gösteriyor ama hayat bu ne zaman neyle karşılaşacagız belli degil ne yapılacagı hakkında konusunu istanbullu arkadaşlarımıza bırakıyorum malum ayrı şehirden gelecegim yabancıyım ben istanbula :D 5 yaşına kadar eyüpteydim sadece

vuraltufan

Üye
evet inşallah gelelimmmm yaa.....

technonur

technonur

Üye
sadece 10 kişimi yaa ÇOK AZZ hiç yakışmadı maxicepe :D

sonbela

sonbela

Üye
sadece 10 kişimi yaa ÇOK AZZ hiç yakışmadı maxicepe :D
10 kişide olsa yeterli bence 7den aşşagı olursa iptal edilecek dendi yani barajı aştık
herkes bu konuyu okumuş olacagını ve boş vakti oldugunu sanmıyorum gelmek isteyen ama öyle imkanı olmayanlarda var bunlarıda düşünün:)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
benim hala kesin değil. bi umut ışığı var sanki. ama en kötü ihtimalle buluşma yerine gelir, arkadaşlarla tanışır tekrar geri dönebilirim.... :)

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
abicim umarım süpriz yaparsın...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Burada 10 kişi varsa buluşma 5 kişi olacak demektir. En az 20-25 kişi gelecem demelki 10 kişi gelsin buluşmaya ;)

Üst Alt