ne yazık ki eski ekipten eser kalmamış. ne günlerdi be. yapacak birşey yok. önümüzdeki maçlara bakacağız artık...![]()
haydar baştan sona bi gününü anlatan yazı yazsana foruma tutar o konuilk üçü banlanmışşurada dursun daha sonra uygularım
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

güzel fikirhaydar baştan sona bi gününü anlatan yazı yazsana foruma tutar o konu![]()
ben en iyisi bir tivitir açam ordan takıp edersinizhaydar baştan sona bi gününü anlatan yazı yazsana foruma tutar o konu![]()

geri takip vercen miben en iyisi bir tivitir açam ordan takıp edersiniz![]()

tivitr hesabım yok tam olarak nasıl kullanıdılığına bilmiyorum. bu gece çözer kavrarımgeri takip vercen mi![]()
basit zatentivitr hesabım yok tam olarak nasıl kullanıdılığına bilmiyorum. bu gece çözer kavrarım

Banlanan görünce içim gidiyo![]()
Face de ne yapıyorsan twitter da da aynı şeyi yapacaksıntivitr hesabım yok tam olarak nasıl kullanıdılığına bilmiyorum. bu gece çözer kavrarım
Ben hiç üzülmüyorum.

Hatta banlanmasını beklediğim yeni üyeler var =P @0MG90
Hatta banlanmasını beklediğim yeni üyeler var =P @0MG90

Biliyoz heralde onu öyle görünce ne biliyim boşuna üye olmuşlar gibi geliyo :PHatta banlanmasını beklediğim yeni üyeler var =P @0MG90
Boş konuşuyor, kaynatmaması gereken yerde kaynatıyor ve nasıl konuşacağını bilmiyorsa banlanıyor zaten, kafalarına göre banlamıyorlar demek ki o banlananların bir hatası olmuştur. Ki bir hatayla da banlamıyorlar demek ki hata sınırını geçmişler. =P