------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

baby_face_

baby_face_

Üye
Stabil yani hatasız kullanım için wipe islemlerin yapılması lazım.Stock olan 4.2 den 4.3 stock orjinal sürümler arası geçiş yapsan dahi fark etmez wipe şart.genelde forumlarda dikkatimi çekti yeni sürüme geçenlerde kamerada, seslerden, gerek ekrandan, wifi den sorun olduklarını durduk yere program sonlandirma hataları alma cihazin kendi kendine reset atması belirtmişler şikayetçi olan arkadaşların %90 wipe işlemi yapmamış olan arkadaşlarımız.!
Wipe işlemi nasıl yapılır bilmiyorum. Forumda nasıl yapıldığı anlatılmış bunu bulabilirim. Wipe işlemi yaparsam telefondan fotoğraf, rehber, hesap bilgileri ve uygulamalar silinir mi?

musti15fb

Üye
Wipe işlemi nasıl yapılır bilmiyorum. Forumda nasıl yapıldığı anlatılmış bunu bulabilirim. Wipe işlemi yaparsam telefondan fotoğraf, rehber, hesap bilgileri ve uygulamalar silinir mi?

Telefonu yedekleyin, ardından telefonu yeniden başlatın. Ses açma + home + güç tuşuna aynı anda basın. Samsung yazısı çıkınca bırakın, recovery moda girmiş olacak, dokunmatik çalışmaz. Orada ses düşürme tuşu ile aşağı, ses yükseltme tuşu ile yukarı çıkacaksınız. Wipe Cache'e gelin, güç tuşu ile onaylayın. Sonra Wipe Data'ya gelin, yine güç tuşu ile onaylayın. Telefonu yeniden açın. Ama ben bu riske giremem derseniz aşağı yukarı aynı kapıya çıkan Ayarlar --> Hesaplar --> Yedekle ve Sıfırla'ya gelin ve telefonu sıfırlayın. Yine içinde ki herşey silinmiş olacak.

baby_face_

baby_face_

Üye
Telefonu yedekleyin, ardından telefonu yeniden başlatın. Ses açma + home + güç tuşuna aynı anda basın. Samsung yazısı çıkınca bırakın, recovery moda girmiş olacak, dokunmatik çalışmaz. Orada ses düşürme tuşu ile aşağı, ses yükseltme tuşu ile yukarı çıkacaksınız. Wipe Cache'e gelin, güç tuşu ile onaylayın. Sonra Wipe Data'ya gelin, yine güç tuşu ile onaylayın. Telefonu yeniden açın. Ama ben bu riske giremem derseniz aşağı yukarı aynı kapıya çıkan Ayarlar --> Hesaplar --> Yedekle ve Sıfırla'ya gelin ve telefonu sıfırlayın. Yine içinde ki herşey silinmiş olacak.
Aynı kapıya çıkıyorsa ikincisini yapmak daha mantıklı zaten ilk yolu kuzenimin becerebileceğini sanmıyorum. Eğer bu yol ile aldığı hata düzelmezse o zaman mecbur birinci yolu deneyeceğiz.

tomy1925

tomy1925

Üye
Aynı kapıya çıkıyorsa ikincisini yapmak daha mantıklı zaten ilk yolu kuzenimin becerebileceğini sanmıyorum. Eğer bu yol ile aldığı hata düzelmezse o zaman mecbur birinci yolu deneyeceğiz.
ful wipe yapman en mantıklısı ve en sağlıklısı ses açma tuşu+home tuşu+güç tuşu üçüne aynı anda bas ilgili recovery modda açılır ordanda wipe data and factory reset ve bi altında wipe cache partition yapıp sonrasında system now var en üstte onu secince cihaz açılcaktır ilk aldıgın gün gibi sıfırdan dil ayarları gmail,samsung,drobbox hesablarını girmenizi ister.bu arada rehber ve veri yedeklerimizi alalım aksi taktirde cihazın dahili hafızasını silecektir

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: RossoBianco
baby_face_

baby_face_

Üye
ful wipe yapman en mantıklısı ve en sağlıklısı ses açma tuşu+home tuşu+güç tuşu üçüne aynı anda bas ilgili recovery modda açılır ordanda wipe data and factory reset ve bi altında wipe cache partition yapıp sonrasında system now var en üstte onu secince cihaz açılcaktır ilk aldıgın gün gini sıfırdan dil ayarları gmail,samsung,drobbox hesablarını girmenizi ister.bu arada rehber ve veri yedeklerimizi alalım aksi taktirde cihazın dahili hafızasını silecektir
Full wipe yapamayız heralde onun daha kapsamlı olduğunu biliyorum. Yine de teşekkür ederim.

RossoBianco

RossoBianco

Üye
Olmuyor olmuyor ben sattım kurtuldum iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş 1600e verdim (: S5i bekleyelim bakalım neler olacak (:

baby_face_

baby_face_

Üye
Olmuyor olmuyor ben sattım kurtuldum iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş 1600e verdim (: S5i bekleyelim bakalım neler olacak (:
Sıfırı 1500 lere kadar düşmüşken çok iyi fiyata vermişsin :)

RossoBianco

RossoBianco

Üye
aynen hocam arkadaşın sevmediği arkadaşıymış ben 1600 diye takıldım adam parayı cekti geldi ne oldu anlamadım gelin ettik benim s4ü (:

baby_face_

baby_face_

Üye
aynen hocam arkadaşın sevmediği arkadaşıymış ben 1600 diye takıldım adam parayı cekti geldi ne oldu anlamadım gelin ettik benim s4ü (:
Hayırlı olsun. S5 i bekliyorsunuz lakin eğer oda plastik olacaksa kesinlikle almayın, s4 ün alt tarafı (ekran çerçevesi) cebime sokup çıkartmaktan hep soyuldu.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
uguro

uguro

Üye
Çok iyi vermişsin hayırlısı olsun :D Ben KVK 0 ını 1650 ye aldım Eylülde :D :D S5 i bekliyorum çıkınca bende 2. el satıp S5 alıcam :D :D

berkde

Üye
ad hoc ağlara nasıl bağlanabiliriz ?

tomy1925

tomy1925

Üye
Çok iyi vermişsin hayırlısı olsun :D Ben KVK 0 ını 1650 ye aldım Eylülde :D :D S5 i bekliyorum çıkınca bende 2. el satıp S5 alıcam :D :D
Bende s5 bekliyorum bakalım bazen nexus 5 e aklım kayıp kayıp gidiyor ama ondaki batarya zayıflığı kamera düşüklüğü ve en önemlisi ise sd card destekleme mesi beni çok düşündüruyor:D:birak:

.caner.

.caner.

Üye
Hayırlı olsun. S5 i bekliyorsunuz lakin eğer oda plastik olacaksa kesinlikle almayın, s4 ün alt tarafı (ekran çerçevesi) cebime sokup çıkartmaktan hep soyuldu.
Aynı sorun, benim sadece alt değil her tarafı.

• Beğen
Tepkiler: tomy1925

TakTuk

Üye
selam arkadaşlar. yahu bu 4.3 güncellemesinden sonra zalım şarj yemeye başladı bu.. yöneticiden kullanamadığım bir çok program kapalı olmasına rağmen üstelik. 24 saatte 2 kere şarja takıyorum. ne yapmak lazım. 4.2.2 ye dönmekte imkansız diyolar.

• Beğen
Tepkiler: RossoBianco
baby_face_

baby_face_

Üye
selam arkadaşlar. yahu bu 4.3 güncellemesinden sonra zalım şarj yemeye başladı bu.. yöneticiden kullanamadığım bir çok program kapalı olmasına rağmen üstelik. 24 saatte 2 kere şarja takıyorum. ne yapmak lazım. 4.2.2 ye dönmekte imkansız diyolar.
Wipe işlemi yapınca batarya performansının düzeldiğini söylüyorlar. Wipe işlemi yapabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: TakTuk, tomy1925 ve aresbilir
RossoBianco

RossoBianco

Üye
wipe + batarya kalibrasyon sanırım sorununuzu çözecektir.

• Beğen
Tepkiler: TakTuk, tomy1925 ve aresbilir
uguro

uguro

Üye
Arkadaşlar bu 4.3 'e güncelledikten sonra klavyedeki birçok simge gitti özellikle şu içi dolu kalp simgesi falan kız arkadaş kalp göndermez oldu bunu nasıl hallederiz içi dolu kalp eski sürümlerden gönderilince görünüyor bizde ancak bizim klavyede yok :S Bilen Bilgisi olan varmı?Bahsettiğim simge ♥ bu arkadaşlar :D :D Bunun içi boş olanıda var o duruyor önceden de vardı ama dolu olanı gitti 4.3 den sonra :D Bunu nerden nasıl yaparım ? Aşağı kısımda simgeler açıldı yeni whatsappta olan simgeler ama onlarda data ücreti kesiliyor gönderince :D

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
cardanadam

cardanadam

Üye
onun yerine bunlar var

uguro

uguro

Üye
Bunlar var derken ? :DBunlar var derken ? :D

cardanadam

cardanadam

Üye
Burada görünmüyor klavye ile yazı yazarken ayarlar simgesine basık tut surat resimleri var alta doğru in renkli kalpler var orada

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Üst Alt