Telefon Tavsiyesi Discovery Mi S3 Mini Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Discovery mi S3 Mini Mi? (Nedenini yorum olarak yazınız)

• Discovery

Kullanılan: 26 92.9%
  • S3 Mini

Kullanılan: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28
esmeran3

esmeran3

Üye
yok şu anda s4 kullanıyorum kardeşim lumiada kullandım :) memnundum mağzası yüzünden geri verdim :)

esmeran3

esmeran3

Üye
Tabiki sor ;)

lumia 720 kullandım.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Line var mı facebook sorunsuz mu ve menu sikiyor mu ayrıca şunu söylemek istiyorum ben romla launcher la ugrasmam ne varsa o temayla kullanirim yabi ozhurluk lazim değil bana

esmeran3

esmeran3

Üye
Valla kardeşim facebook felan sorunsuz yavaş yavaş gelişiyor ve bayağı bi hızlı gelişiyor.
Telefonda bayağı bi stabil. Neden dersen. ben kullanırken hiç kasmadı kasacağınıda sanmıyorum.
Kardeşim. Bunlar lumia için yani :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Valla kardeşim facebook felan sorunsuz yavaş yavaş gelişiyor ve bayağı bi hızlı gelişiyor.
Telefonda bayağı bi stabil. Neden dersen. ben kullanırken hiç kasmadı kasacağınıda sanmıyorum.
Kardeşim. Bunlar lumia için yani :)
Yavas mi hizlimi gelişiyor? :D yani stabil peki ya menu sıkıyor mu

Rainesto

Rainesto

Üye
Sen ikisinide boşver kamera istiyorsan bu fiyata lumia 620 al kamerası felan süper tek eksigi magaza az uygulama var ama zamanla eklenir wpnin gelecegi var

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Yavad mi hizlimi gelişiyor? :D yani stabil peki ya menu sikiyor mu

yani kardeşim hızlı gelişiyor orda biraz saçmalamışım düzeltiyim şimdi :)

menü sıkmıyor windows phone mağzadan indirdiğin uygulamalarla bunları grup içine felan alıyorsun düzeni seviyorsan çok güzel birşey bu :) ayrıca ikonların büyümesi küçülmeside ayrı bi iyi :) Ben şahsen 1 ay kullandım ve hiç sorun yaşamadım dedim ya tek sorunu mağzası eğer mağza android gibi olursa direk nokiaya geçerim çünkü telefonlarını tasarımı felanda çok güzel kasası sağlam:)
böyle işte Telefon alacaksan sana bu telefonu öneririm.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Rainesto

Rainesto

Üye
yani kardeşim hızlı gelişiyor orda biraz saçmalamışım düzeltiyim şimdi :)

menü sıkmıyor windows phone mağzadan indirdiğin uygulamalarla bunları grup içine felan alıyorsun düzeni seviyorsan çok güzel birşey bu :) ayrıca ikonların büyümesi küçülmeside ayrı bi iyi :) Ben şahsen 1 ay kullandım ve hiç sorun yaşamadım dedim ya tek sorunu mağzası eğer mağza android gibi olursa direk nokiaya geçerim çünkü telefonlarını tasarımı felanda çok güzel kasası sağlam:)
böyle işte Telefon alacaksan sana bu telefonu öneririm.
Aynen telefon baya saglam arkadaşla iddaya girdik 1m den attın onun tel s3 mini onun kapagının kenarı kırıldı tam oturmuyo şuan üstelik bide ondan silikon varda bende hiçbirşey yoktu telefonumda çizik bile yok

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Sen ikisinide boşver kamera istiyorsan bu fiyata lumia 620 al kamerası felan süper tek eksigi magaza az uygulama var ama zamanla eklenir wpnin gelecegi var
Bilmiyorum bende s3mini de var discovery de android te uygulama yada oyun ne aşağıya aldigimda kasmadan rahat olsun ama android te olmuyorBende galiba bu sefer lumia alacagim

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim telefonu al yani öneririm eski bir nokia kullanıcısı olarak hâlâ nokia aşığıyım ve nokia nın mağzası gelişince tekrar ona geçeceğim :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
esmeşubatost: 6634396' Alıntı:
Kardeşim telefonu al yani öneririm eski bir nokia kullanıcısı olarak hâlâ nokia aşığıyım ve nokia nın mağzası gelişince tekrar ona geçeceğim :)
Zaten bende subatta alacagim insallah

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
yani o zaman kadar biraz daha biriktirirsen güzel bir lumia alırsın kardeşim

monteboy

monteboy

Üye
s3 mini tavsiye etmem, ara modelleri alma samsungun

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
="esmeran3, post: 6634409, member: 2383124"]yani o zaman kadar biraz daha biriktirirsen güzel bir lumia alırsın kardeşim[/quote]
İnşallah kardesim

• Beğen
Rainesto

Rainesto

Üye
Bilmiyorum bende s3mini de var discovery de android te uygulama yada oyun ne aşağıya aldigimda kasmadan rahat olsun ama android te olmuyorBende galiba bu sefer lumia alacagim
lumia 620 var bende 512 mb ram var tabletimde 2 gb ram var asphalt hafif kasıyo wpde hiç kasma yok şimdiye kadar sadece 1 kere whatsapp kendiliginden kapandı

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Peki ya line nasil önemli olan o ve oyunlar ne siklikla ücretsiz oluyor

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt