Hangisiydi acaba bi de sana bir şey sorabilir miyim?yok şu anda s4 kullanıyorum kardeşim lumiada kullandımmemnundum mağzası yüzünden geri verdim
![]()
Yavas mi hizlimi gelişiyor?Valla kardeşim facebook felan sorunsuz yavaş yavaş gelişiyor ve bayağı bi hızlı gelişiyor.
Telefonda bayağı bi stabil. Neden dersen. ben kullanırken hiç kasmadı kasacağınıda sanmıyorum.
Kardeşim. Bunlar lumia için yani![]()
yani stabil peki ya menu sıkıyor muYavad mi hizlimi gelişiyor?yani stabil peki ya menu sikiyor mu

ayrıca ikonların büyümesi küçülmeside ayrı bi iyi
Ben şahsen 1 ay kullandım ve hiç sorun yaşamadım dedim ya tek sorunu mağzası eğer mağza android gibi olursa direk nokiaya geçerim çünkü telefonlarını tasarımı felanda çok güzel kasası sağlam
Aynen telefon baya saglam arkadaşla iddaya girdik 1m den attın onun tel s3 mini onun kapagının kenarı kırıldı tam oturmuyo şuan üstelik bide ondan silikon varda bende hiçbirşey yoktu telefonumda çizik bile yokyani kardeşim hızlı gelişiyor orda biraz saçmalamışım düzeltiyim şimdi
menü sıkmıyor windows phone mağzadan indirdiğin uygulamalarla bunları grup içine felan alıyorsun düzeni seviyorsan çok güzel birşey buayrıca ikonların büyümesi küçülmeside ayrı bi iyi
Ben şahsen 1 ay kullandım ve hiç sorun yaşamadım dedim ya tek sorunu mağzası eğer mağza android gibi olursa direk nokiaya geçerim çünkü telefonlarını tasarımı felanda çok güzel kasası sağlam
böyle işte Telefon alacaksan sana bu telefonu öneririm.
Bilmiyorum bende s3mini de var discovery de android te uygulama yada oyun ne aşağıya aldigimda kasmadan rahat olsun ama android te olmuyorBende galiba bu sefer lumia alacagimSen ikisinide boşver kamera istiyorsan bu fiyata lumia 620 al kamerası felan süper tek eksigi magaza az uygulama var ama zamanla eklenir wpnin gelecegi var
Zaten bende subatta alacagim insallahesmeşubatost: 6634396' Alıntı:Kardeşim telefonu al yani öneririm eski bir nokia kullanıcısı olarak hâlâ nokia aşığıyım ve nokia nın mağzası gelişince tekrar ona geçeceğim![]()
Zaten bende subatta alacagim insallah
500 galibaPeki bütçen ne olacak
lumia 620 var bende 512 mb ram var tabletimde 2 gb ram var asphalt hafif kasıyo wpde hiç kasma yok şimdiye kadar sadece 1 kere whatsapp kendiliginden kapandıBilmiyorum bende s3mini de var discovery de android te uygulama yada oyun ne aşağıya aldigimda kasmadan rahat olsun ama android te olmuyorBende galiba bu sefer lumia alacagim
hergün 1-2 uygulama bedava oluyo linede görüntülü konuşma yok dahaPeki ya line nasil önemli olan o ve oyunlar ne siklikla ücretsiz oluyor