Hayırlı olsun başarılar dilerim :) Teşekkür ederim.
OttomaN TigeR Üye 0MG90' Alıntı: Hayırlı olsun başarılar dilerim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
OttomaN TigeR Üye asigsasi' Alıntı: tebrik ederim gökçen başarılarının devamını diliyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim İsa. minoo' Alıntı: Vay abi hoşgeldin tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Pınar hoş buldum.
asigsasi' Alıntı: tebrik ederim gökçen başarılarının devamını diliyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim İsa. minoo' Alıntı: Vay abi hoşgeldin tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Pınar hoş buldum.
Oğuzhan Üye Tebrikler Gokcen abim. Cok uzun zaman once hakettigin bu rutbeyi sonunda verebildiler. Bu rutbenin hakkini verebilecegine inaniyorum.
Tebrikler Gokcen abim. Cok uzun zaman once hakettigin bu rutbeyi sonunda verebildiler. Bu rutbenin hakkini verebilecegine inaniyorum.
OttomaN TigeR Üye Kingmortall' Alıntı: hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Gökhan bitti mi askerlik uzun zamandır görüşemedik seninle.
Kingmortall' Alıntı: hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Gökhan bitti mi askerlik uzun zamandır görüşemedik seninle.