General Mobile Discovery mi ? İPhone 4 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

frk uzn

frk uzn

Üye
abi gm discovery ve iphone 4 kullandım
kamera:discovery(daha canlı parlak çözünürlük yüksek)
internet:discovery(iph da flash yok hızı 7.2 mbt dscvery 42 mbt)
oyun:discovery(işlemci yüksek oyun performansı daha iyi)
yazılım:discovery(iph ios 7 de bile kasıyo artı oyun hileleri yok internetten apk indirip kuramıyosun vb şeyler yapılmıyo ios 7 de kasıyo)
ekran:ips teknolojisine sahip 4.7 inç daha büyük daha canlı ekran
fiyat:1000-1200 tl arası iphone
600-750 tl arası discovery(4 ve 16 gb modellerinin fiyat farkları)

arkadaşlar her yonden discovery alır.
Sen ikisinide kullanmıssın ama iphonu kullanmayı bilememissin dediklerinin yarısından çoğu yanlış

Kerim.

Kerim.

Üye
İphone alacaksan en az 4s al.bu ikisi arasindanda kesinlikle discovery derim

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben yaklaşık 2 ay önce bütçemi arttırıp LG Optimus G aldım çok da memnunum. Konu kilitlenebilir...

partyhard

Üye
ip4 ve akıcılık ahahahaha android beta gibi çalışıyo ios7 ile

Meteorxs

Meteorxs

Üye
İki cihazida kullandim ip4 u ilk ciktiginda kullananlardim özgürce tel kullanimi yasiyamiyorsun discovery suanki teLİM android özgürlük demek ip sinirli androidde şebeke üzeri görüntülü konuşma var iosda facetime denen saçma bisi var şebeke üzerinden sadece iPhone ile konuşa biliyorsun bence discovery ip4 artik 5.sinifa gidencocuklarin cihazi 3.5 inc bu devirde kullanilmaz abi en kotu bi 4.0 inc olcak tell

b80

b80

Üye
kocaman kocaman telefonlari nerenizde tasiyosunuz hadi tasidiniz tel yere dustumu ekran pert ip ole bir sorun yok karsilastirilmasi yanlis alcaksan 4 s al ama dicektim ztn alacagini almissin baska tel aldin neden bu konuyu aciyonki

Archonn

Archonn

Üye
Edit:üstteki sayende telefonu alıp ekranını bile çizdiren adama telefon tavsiyesinde bulunduk.

Son düzenleme:
beytullah6767

beytullah6767

Üye
konu iyi hortlamış :ehe

• Beğen
Tepkiler: b.k

Üst Alt