caglar b
Üye
Aynen öyle DISCOVERY'nin kamerası iphone4'ün kamerasından daha iyi dağılın şimdi.
Ben zaten iPhone 4 Discovery'den daha iyi demedim nerenizle anlıyorsunuz?
iPhone 4'ün oyun performansına laf atmanıza kızdım ve haklıyım da. Kesin öyledir kesin kullanmışsınızdır ios. doğrudur. zaten WP8 de kullandınız. Symbian daha dün elinizdeydi. Şuan android kullanıyorsunuz. Blackberry'ye hiç girmiyorum. Hatta birazdan Tizen OS kullanacaksınız eminim. Doğru mu?
- - - Eklendi - - -
İşte karşınızda bir fanboy.. (bkz: ios dedin mi akan sular durur)
İkinci el S3'e yöneldim biraz. GM Discovery bulamıyorum hiçbir yerde :S
şu discovery'nin son çıkan root konusuna baktım da harbiden güzel şeyler yapıyorlariPhone'lardan nefret eden biri olarak bu karşılaştırma biraz çelişkili derim çünkü fiyat farkı var. Birinin 2. eli birinin sıfırı dersen nokia 3110la bile karşılaştırsan sıfır her zaman iyidir. Gelgelelim gmd süper bir telefon iphone 4ü aratmaz - - - Eklendi - - - AndroBey: yalan mı o fiyata alacağınız afedersiniz ne üdüğü belirsiz bir telefon yerine işletim sistemi harikulde uygulama bakımından zengin bir ios almak daha iyi olaccaktır gm yi kötülemiyorum ama marka daha oturmuş değil bi model çıkardılar diye 6 senelik bir işletim sistemine kafa tutması yanlış fiyat/performans olarak baktığımızda zaten o seviyedeki en iyi modellerden biri neidüğü belirsiz demişsiniz ama telefon s3le yarışıyor belirtmek isterim ki açamadığı oyunları açıyor daha neler neler var ve bunları 599 liraya yapıyorsunuz 1500e değil
alacam bu discovery'yi 
iPhone'lardan nefret eden biri olarak bu karşılaştırma biraz çelişkili derim çünkü fiyat farkı var. Birinin 2. eli birinin sıfırı dersen nokia 3110la bile karşılaştırsan sıfır her zaman iyidir. Gelgelelim gmd süper bir telefon iphone 4ü aratmaz
- - - Eklendi - - -
AndroBey: yalan mı o fiyata alacağınız afedersiniz ne üdüğü belirsiz bir telefon yerine işletim sistemi harikulde uygulama bakımından zengin bir ios almak daha iyi olaccaktır gm yi kötülemiyorum ama marka daha oturmuş değil bi model çıkardılar diye 6 senelik bir işletim sistemine kafa tutması yanlış fiyat/performans olarak baktığımızda zaten o seviyedeki en iyi modellerden biri
neidüğü belirsiz demişsiniz ama telefon s3le yarışıyor belirtmek isterim ki açamadığı oyunları açıyor daha neler neler var ve bunları 599 liraya yapıyorsunuz 1500e değil
iphone 4'ün kamerası benim s3'ümden daha iyi ve ikisinide kullanıyorum ayrıca s3'de general mobiledan kamera olarak yüksek olduğuna göre ?
ama general mobile yinede güzel cihaz benden tam destek
yalan mı o fiyata alacağınız afedersiniz ne üdüğü belirsiz bir telefon yerine işletim sistemi harikulde uygulama bakımından zengin bir ios almak daha iyi olaccaktır gm yi kötülemiyorum ama marka daha oturmuş değil bi model çıkardılar diye 6 senelik bir işletim sistemine kafa tutması yanlış fiyat/performans olarak baktığımızda zaten o seviyedeki en iyi modellerden biri
Birine iphone 4 yerine bu belli olmayan telefon aldım deseniz size güler herhalde ayrıca güncelleme desteği de olamayacaktır
General Mobile Discovery'nin kamerası iPhone 4'ün kamerasından daha iyi. Tartışmaya girmem. Zaten sen S3 ve iP4 kullandığın halde iPhone 4'ün kamerası S3'ten bile daha iyi diyorsun. Problem ya senin S3'ünde ya da sende.
- - - Eklendi - - -
1 - General Mobile markası idüğü belirsiz değil. Yıllardır var ama siz duymamışsınız demek ki.
2 - O fiyata iPhone 4 yok. iPhone 3GS var. Discovery ile iPhone 3GS'nin arasından da iPhone 3GS'yi seçiyorsanız daha ne diyeyim artık?
3 - Marka oturmuş değil mi? Bu firma yıllardır var kardeşim dünyadan haberiniz yok sizin. 1 model çıkarmadılar, birsürü modelleri var.
Bu firma dünyanın çift sim kartlı ilk telefonunu üretmiştir. Siz daha yan gözle bakın.
- - - Eklendi - - -
Kaç kere dedik beyninizi boş boş bilgilerle doldurduğunuz için General Mobile firmasının senelerdir var olduğunu bilmiyorsunuz. Güncelleme alacak bunu da bilin.
ahh ahh ne diyeceğimi bilmiyorum sana kime sorarsan sor hatta git general mobile discover kullanıcılarına sor onlarda kabul eder gm discovery kamera konusunda başarılı değil
discovery ile iphone4'ü karşılaştırırsak kesinlikle discovery daha önde.ayrıca iphone4 IOS7'den sonra güncelleme falan alamaz her
güncellemede birşeyleri kırpıyorlarbu saatten sonra da (4) alınmaz en az 4s
androbey size de discovery'nin teknik detaylarına bakmanızı öneriyorum![]()
kardeş sonuçta 600 liralık telefon galaxy wonder olsa eminim bu kadar kötülemezsinizIphone4 ios ile ezer bikere general mobile yan sanayi bir telefon daha kendi arayuzu bile yok kalitesiz mal yüksek cpu taktik bu mu telefonun açılış logosuna baktım migdem bulandı bo neydi öyle ya sanki cakma iphone5 boot ekranı

kardeş sonuçta 600 liralık telefon galaxy wonder olsa eminim bu kadar kötülemezsiniz![]()
Wonder zaten en kotusu
aynen galaxy wonder alan herkes ilk iş custom rom yüklemekCustom romlarla ancak stabilize oluyor