hepimize hayırlı olsunİyi cihaz zaten alması lazım
Hayırlı olsun size

L 4.3ü kesin alır bence. 4.4 ticari açıdan tehlikede olabilir ama sony müşteri memnuniyetini ön planda tutacak gibi gözüküyor.L'ye vermezse ayıp olur.
L 4.3ü kesin alır bence. 4.4 ticari açıdan tehlikede olabilir ama sony müşteri memnuniyetini ön planda tutacak gibi gözüküyor.L'ye vermezse ayıp olur.
L 4.3ü kesin alır bence. 4.4 ticari açıdan tehlikede olabilir ama sony müşteri memnuniyetini ön planda tutacak gibi gözüküyor.
L 4.3ü kesin alır bence. 4.4 ticari açıdan tehlikede olabilir ama sony müşteri memnuniyetini ön planda tutacak gibi gözüküyor.
sony müşteri memnuniyetini ön planda tutacak gibi gözüküyor.
Sony müşteri hizmetlerini ön planda tutmuyor NXT serisi(2012) telefonlara 4.2 güncellemesi bile vermeyecek ki Xperia S amiral gemisiydi.Sony sadece en son çıkan telefonlara 1 sene destek veriyor sonra desteği çekiyor.Sırf bu yüzden bundan sonra hiçbir şekilde Sony telefon almam.
satış politikasından kaynaklıdır hocam. Xperia s şuan hangi telefona karşılık yada denk gösteriliyor? Sp s3'e ve nexus4e, L s3 miniye denk tutuluyor mesela. Sony bu popüler aletlerle başetmek için güncelleme vermek zorunda artık. Sp 29 nisanda piyasaya çıktı, 4.4ü alacağı kesinleşti. 5.0 sürümü(eğer gelecekse nexus 6 gibi bi aletle piyasaya sürülür) en yakın kasım 2014te duyurulacaktır. Samsung'un yeni amiral gemilerine de en az haziran 2014te gelir.s3 gibi tellere geleceğini sanmıyorum. Yani eşdeğer telefonlarla yarışmak adına sony güncelleme verecektir. Vermez de sp, s3ün altında kalırsa sony'nin yeni amiral gemilerı risk altına girer. Şimdiki LG'yi görüyoruz. Almadan önce 2 defa düşün8yor insan. Ama en sonunda önemli olan en stabil sürüme sahip olmak. Iphone4'e ios7 geldi de ne oldu?
Z1, Z1s kaça kadar alır sence?Hayır, SP S3den iyidir. S3 ile SP aynı yıl çıktı. 4.3 önemli değil. 4.4'ü samsungda vermeyecek S3'e zaten 4.3'ü de bir sürü sorun oldu. Yani ikisi de aslında aynı kapı... Olay çok basit, yeni çıkan cihaza güncelleme eskilere yok, her firma böyle, yapacak bir şey yok. Ama Xperia S/T/TX 4.4 alaydı, çok da güzel olurdu...
Z1, Z1s kaça kadar alır sence?
O da iyidir :P5.0 =P
Hayır, SP S3den iyidir. S3 ile SP aynı yıl çıktı. 4.3 önemli değil. 4.4'ü samsungda vermeyecek S3'e zaten 4.3'ü de bir sürü sorun oldu. Yani ikisi de aslında aynı kapı... Olay çok basit, yeni çıkan cihaza güncelleme eskilere yok, her firma böyle, yapacak bir şey yok. Ama Xperia S/T/TX 4.4 alaydı, çok da güzel olurdu...
5. Nesil güncellemeyi bile alır..Z1, Z1s kaça kadar alır sence?
S3 4.4 güncellemesi alacak büyük ihtimalleLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızSamsung sattığı aletleri yüz üstü bırakmıyor S2'ye bile zorla da olsa Jelly Bean verdiler.S2'yi geçtim Ace 2 falan da aldı güncelleme.Satış politikası olsa bile Samsung yine de çoğu kullanıcının yüzünü güldürdü.
Sony, Jelly Bean için Xperia Sola ve U'yu anında kesti sadece P ve Go'ya güncelleme verdi.S'te nasibini aldı ama buraya kadar.
Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Tablet Z, Xperia Z Ultra, Xperia Z1 4.4 alacak SP'ye tamam sende al dediler. Xperia ZR, Xperia T, Xperia TX ve Xperia V takvimde gözükmüyor ama son güzellik onlara yapılır tahminimce ondan önceki tüm telefonlar için güncellemeler bittti.Telefonun özellikleri yetmiyor 4.4 için hikaye artık onun arkasına saklanamazlar çünkü 512 MB ram'e sahip cihazlar akıcı olarak KitKat'ı çalıştırabilir dedi Google.Sonuç olarak Sony müşteri memnuniyet için değil cihaz sattırma için güncelleme veriyor.(kendi fikrim katılırsınız katılmazsınız) Ama ben kesin kararlıyım bundan sonra ya LG alırım ya Motorola ya da direkt Nexus alıp kafam rahat takılırım.Çünkü bu gidişle sürekli telefon için rom arayacağız.
T, TX, V'nin 4.4 alacağı kesin.
Bir de bundan sonra LG alırsanız farklı bir şeyle karşılaşmış olmayacaksınız. Nexus alırsanız başka tabi ama LG'nin sabıkası daha da kabarık bu konuda.
Verilen güncellemeden ayrı ne derece stabil olduğu, sorunsuz olduğu da önemli ve bir de olayın xda ayağı önemli. Açıkcası ben Sony'nin güncellemelerinden memnun olduğumu söyleyemem (yani sunulan romların başarılı olduğunu eksik olursa da giderildiğini , çok zaman geçmeden düzeltme amaçlı güncellemeler yayınlandığını en azından kendi telefonumda gördüm. Memnun değilim derken desteğin kısa sürdüğünden bahsediyorum.) ama Samsung'un ya da farklı bir firmanın da daha iyi olduğunu da düşünmüyorum. Samsung'u arayüz olarak da başarılı bulmuyorum zaten. Sony'nin bu açıdan artısı Samsung gibi kodları saklamaması diye düşünüyorum.
Büyük ihtimalle ben de yeni cihaz alacağım Nexus 5 çok beğendiğim bir cihaz olmasa da sırf Nexus olduğundan dolayı hep aklımın bir köşesinde.
Öyle yani...