Yav ağız alışkanlığı rom dedim hiç kaçmıyor sizdenozakin70, romun stock rom olmadigi icin kullanicilarin ozellestirmelerinden bahsediyorsun, recent ekrani ayni duruyor.ozakin70 arkadasimizin kullandigi rom bu, bu rom kitkat degil kitkat "temalidir"
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Seneye bu zamanlarkitkat icin bile bu kadar beklettiler besi ne zaman verirler dusunmek bile istemiyorum![]()
2014 ortaları denmeye başlandı.Seneye bu zamanlar
google çok seri sürüm çıkartmak yerine tek bir sürüm çıkartsa daha iyi olur.2014 ortaları denmeye başlandı.
Vakit kaybetmen hata, önce art ye ayarla tüm uygulamaları optimize ediyor, hep art de kalacak sanmıştım ama bir dahaki yeniden başlattığında otomatik olarak dalvik'e geçiriyor ve ram'in 1.5 gb yada 1.4 gb oluyor, nasıl oluyor anlamış değilim.Arkadaşlar telefonumda çalışma zamanını ART olarak ayarlarsam ne olur?
Google 1 dk önce kadar 9 mblik bir güncelleme gönderdi, yükleniyor şimdi, ne işe yaradığını veye neler getirdiğini bilen var mı?google çok seri sürüm çıkartmak yerine tek bir sürüm çıkartsa daha iyi olur.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Galaxy s2 ye yükledim resmi cm olmamasına rağmen çok hızlı ve kullanışlı tek bir sorun dışında problem yok oda art yi seçince cyanogenmod yazısında kalıyor açılmıyor cihaz dalvik le devam mecburPil tüketimi ise diğer cm sürümleri ile aynı stock roma göre az

Bende 5.0.0.0.10 alpha var sanırım böyle değil.Facebook Yeni Arayüzüde Kitkata özel olabilir bakınız resim kitkat dan çekilmiş
cm10.2 de denedim fakat bu arayüz bi türlü gelmedi bende kitkatta deneme şansım olmadı henüz apk linki :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız