Haber Android Kitkat Videolu Türkçe Inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
tabiki bizim icinde onemli olan hiz ve stabilizasyon ama insanbir muddet sonra yeni seylerde gormek istiyor :)

PriZm

PriZm

Üye
4.4 bir ara güncellemeydi.Feature pack yada Windows 8.1 olarak düşünün :ehe

Android 5 te tamamen parmak hareketleri ile bütünleşik yepyeni bir arayüz geleceği söyleniyor.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
kitkat icin bile bu kadar beklettiler besi ne zaman verirler dusunmek bile istemiyorum :ehe

ozakin70

ozakin70

Üye
ozakin70, romun stock rom olmadigi icin kullanicilarin ozellestirmelerinden bahsediyorsun, recent ekrani ayni duruyor.ozakin70 arkadasimizin kullandigi rom bu, bu rom kitkat degil kitkat "temalidir"
Yav ağız alışkanlığı rom dedim hiç kaçmıyor sizden;)
Bende xda da buldum birkac de gisiklik yaptim o kadar

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
SuSKuN2010

SuSKuN2010

Üye
Gm Discovery içinde böyle birşeyler gerekli :D Yapsa yapsa Cyanogenmod yapar :)

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Arkadaşlar telefonumda çalışma zamanını ART olarak ayarlarsam ne olur?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonumda çalışma zamanını ART olarak ayarlarsam ne olur?
Vakit kaybetmen hata, önce art ye ayarla tüm uygulamaları optimize ediyor, hep art de kalacak sanmıştım ama bir dahaki yeniden başlattığında otomatik olarak dalvik'e geçiriyor ve ram'in 1.5 gb yada 1.4 gb oluyor, nasıl oluyor anlamış değilim.
google çok seri sürüm çıkartmak yerine tek bir sürüm çıkartsa daha iyi olur.
Google 1 dk önce kadar 9 mblik bir güncelleme gönderdi, yükleniyor şimdi, ne işe yaradığını veye neler getirdiğini bilen var mı?

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Mükemmel ne diyelim

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Galaxy s2 ye yükledim resmi cm olmamasına rağmen çok hızlı ve kullanışlı tek bir sorun dışında problem yok oda art yi seçince cyanogenmod yazısında kalıyor açılmıyor cihaz dalvik le devam mecburPil tüketimi ise diğer cm sürümleri ile aynı stock roma göre az

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2 ye yükledim resmi cm olmamasına rağmen çok hızlı ve kullanışlı tek bir sorun dışında problem yok oda art yi seçince cyanogenmod yazısında kalıyor açılmıyor cihaz dalvik le devam mecburPil tüketimi ise diğer cm sürümleri ile aynı stock roma göre az
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Arkadaşlar ART'ye geçtim whatsapp çalışmıyor daha sonra tekrar dalvik'e geçtim hâla çalışmıyor ne yapmalıyım. 2.11.50 sürümünü denedim hala çalışmıyor ve oynadığım bazı oyunlarda atıyor. Dalvik'e dönünce oyunlar halloldu ama whatssap hâla çalışmıyor.
Edit: 2.11.35 sürümünü de denedim olmuyor.Uygulma tercihlerini bile sıfırladım :(

blackcat67

blackcat67

Üye
4.4 ile uyumlu değil galiba whatsapp bekleyin güncelleme ile düzelir büyük ihtimal

art galiba cyanogenmod yapıdan kaynaklı bir sorun sanırsam doğru dürüst hiç bir cihazda çalışmıyor

PriZm

PriZm

Üye
Biraz sabredin ART ye olan destek her geçen gün artıyor.Popüler uygulamaların güncelleme değişikleride durumu kanıtlar nitelikte.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness ve blackcat67
blackcat67

blackcat67

Üye
Facebook Yeni Arayüzüde Kitkata özel olabilir bakınız resim kitkat dan çekilmiş

cm10.2 de denedim fakat bu arayüz bi türlü gelmedi bende kitkatta deneme şansım olmadı henüz apk linki :

TheMadness

TheMadness

Üye
Facebook Yeni Arayüzüde Kitkata özel olabilir bakınız resim kitkat dan çekilmiş

cm10.2 de denedim fakat bu arayüz bi türlü gelmedi bende kitkatta deneme şansım olmadı henüz apk linki :
Bende 5.0.0.0.10 alpha var sanırım böyle değil.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp kitkat'a uyumlu arkadaşlar, hatta art'ye dahi uyumlu whatsapp'in kodlarının içinde art runtime kodları bulunmuş, xda da konusu vardı bir dosya vardı flashlayınca artdede çalışıyordu.Düşük donanımlı cihazlar içinde testlerim bitmek üzere, yakında yeni videom gelecek.

aosman61

aosman61

Üye
discoverye çıkarmı acaba

Üst Alt