Haber Android Kitkat Videolu Türkçe Inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Android Kitkat Videolu Türkçe Inceleme
İlk Türkçe android kitkat incelemesi:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: SHS, Invoke, Nextman ve 1 kişi daha

meg1ddo

meg1ddo

Üye
teşekkürler, ota üzerinden verilecek sürüm de aynı olur, şeffaf bar olmayacak deniliyor.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Cevabınız için ben teşekkür ederim, şeffaf bar olmayışına gerçekten üzüldüm, custom rom kullanmak istemiyordum :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
stock tan daha hızlı custom çıkarsa kullanacaz artık mecbur, cm den bekliyoruz bi hareket:)4.4 te antutu sonuçları nasıl nexus4 ün, denedin mi?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Hayır denemedim.

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Dün OTA ile güncelleme aldım herşey videodaki gibi hiç bir değişiklik yok, hız açısından güzel ve az bellek kullanıyor ama arayüz konusunda KitKat'tan çok şey bekliyordum hayal kırıklığına uğradım, sadece ikonlar ve durum çubuğu değişmiş, launcher bile aynı.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Bende arayuz degismistir diye otayi bekliyordum maalesef degismemis, android 5 de degismesini bekleyelim artik :D

PriZm

PriZm

Üye
Yeni sürpriz yumurta güzel olmuş. :D

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

partyhard

Üye
Google galaxy nexusa desteği kesti nexus4'e saçma sapan bi sürüm verdi. nexus 5 aldırmaya çalışıyo ama bi daha nexus mu? asla.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bariz bi hizlanma soz konusu bide gelistirici seçeneklerinden art yi sec cihaz ucusa geciyor adeta, 1,5 GB bos ram var bende, launchera da kafayi takmayin o kadar, marketten nexus 5 launcherini de indirin alin size nexus 5

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
artye gecmek konusunda suphelerim vardi ama yaziniz uzerine artye gecis yaptim, whatsapp maalesef calismiyor onuda whatsappin icindeki gizli lib_core koduyla halletmisler lakin ben root atmayacagim bu sefer cihaza. Gercek kitkat hizi simdi ortaya cikti diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: meg1ddo
uguro

uguro

Üye
Bilgilendirme için teşekkürler beklemeye değicek pek özellik gelmicek gibi :S

ozakin70

ozakin70

Üye
Bende bugün wonder a yukledim 4.4 ü hatta kendinde bir kaç birşey ekledim. Sunu demeliyim ki androidin o renkli havasi gitmiş yani ileriye değil geriye bi dönüş var ve bu hiçte güzel değil ve arkaplanda cakisanlari gösteren yatay degil artik ios7deki gibi dikine olmuş yukarida ki işaretler beyaz olmuş ve batarya gösterim şekilleri değişmiş kare veya hiz göstergesi gibi

Ekli dosyalar

PriZm

PriZm

Üye
Senin romun stock Aosp 4.4 olmadığı belli.Recent ekranı yine aynı.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
ozakin70, romun stock rom olmadigi icin kullanicilarin ozellestirmelerinden bahsediyorsun, recent ekrani ayni duruyor.ozakin70 arkadasimizin kullandigi rom bu, bu rom kitkat degil kitkat "temalidir"

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Anlatım için teşekkürler kardeşim :oke:

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Anlatım için teşekkürler kardeşim :oke:
Ben tesekkur ederim, her ne kadar basit ve kalitesiz bir anlatim olsada ilk Türkçe inceleme olsun diye verdigim cabadan kaynaklaniyor olmali :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Emek vermiş olman daha güzel devamını bekleriz :oke:

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
Invoke

Invoke

Üye
Önemli olan hız, stabilizasyon... Şeffaf launchera niye takılıyorsunuz anlamadım. :D :tşk:
ozakin70, romun stock rom olmadigi icin kullanicilarin ozellestirmelerinden bahsediyorsun, recent ekrani ayni duruyor.ozakin70 arkadasimizin kullandigi rom bu, bu rom kitkat degil kitkat "temalidir"

Aynen, ben de dedim wonder'a4.4 romumu var =P :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt