------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Trabz0nLee

Üye
Hiçbirinin verdikleri ise yaramadı garantiye gondersem bir sorun çıkarmı Turkcell'den aldım

• Beğen
Tepkiler: eskbxl

mustafaytug

Üye
pttcell deyim internete chromeden felan sorunsuz giriyorum. Ama ekstra program olarak indirdiğimiz whatsapp instagrama felan girmiyor yardım lazım :/ telefon s4
biri lütfen bu soruma yardımcı olsun 2 hafta oldu düzeltemedim :(

tomy1925

tomy1925

Üye
Son düzenleme:
Sciondar

Sciondar

Üye

Benim hava durumu widget i çöktü ne yapabilirim

Sciondar

Sciondar

Üye
Silip geri getirdim bir süre sonra tekrar oluyor

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
Sciondar

Sciondar

Üye
Evet

baby_face_

baby_face_

Üye
Weather widget diye geçiyor. Uygulama Yöneticisine gir zaten orda Alfabetik sırada hepsi widget dosyasına gir, onbelleği temizle ve veriyi sil, sonra cihazı yeniden başlat.

• Beğen
Tepkiler: Sciondar
Sciondar

Sciondar

Üye
Yaptım şimdi bir süre dursun bakalım tekrar bozulacak mı?

baby_face_

baby_face_

Üye
Yaptım şimdi bir süre dursun bakalım tekrar bozulacak mı?
Bir kere bende de yenileme yapmıyordu, internet olmasına rağmen Günboyu ne elle nede otomatik yeniledi, bende sana dediğim yöntemle sıfırlama yaptım düzeldi ve daha hiç hata vermedi. Bu dediğim yöntem arıza veren bir çok uygulama için gecerlidir haberiniz olsun.

uguro

uguro

Üye
Wigdet ismi hava diye geçiyor ancak silemiyorsunuz diye biliyorum ayarlar kısmından efekti kapatmayı deneyebilirsiniz bazen efekt sorunlarındanda olabiliyor

Trabz0nLee

Üye
Yok mu bir umut şu imei sorunu için

tomy1925

tomy1925

Üye
Yok mu bir umut şu imei sorunu için
sendeki imei problemine kafam sarmadı hocam root atarken imei gitti diyorsun hiç duymadım enterasan:hmmm ve onlarca kez modem flash ladın neden cihaz görmüyor modemi bunuda anlayamadım. cihazın şuanda rootlu mu peki?

Üst Alt