Haber Lg G Flex Düşme Testi!

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Lg G Flex Düşme Testi!
LG G Flex akıllı telefon, 6″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel çözünürlüğünde Kavisli P-OLED dokunmatik ekran ile geliyor. Yonga seti ise 2.26Ghz saat hızında dört çekirdekli Krait 400 işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 800 olarak belirlenmiş. 2GB sistem belleği sunan akıllı telefonun dahili veri kapasitesi de 32GB.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve OttomaN TigeR

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Ekran rezalet

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
En azından dokunmatik ekran sağlam.

Invoke

Invoke

Üye
G2den daha iyi...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
hangi yönden Mert?

PriZm

PriZm

Üye
Oha G Flex de F-HD ekran var sanıyordum.6" e göre o çözünürlük iyi değil

• Beğen
Tepkiler: Invoke

MaxipmaN

Üye
ekran gitti :D

0MG90

0MG90

Üye
Dokunmatiği çalıştı yine de sağlam telefon :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
@-garapapag- ben hiç beğenmedim :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
anilari35

anilari35

Üye
arkadaşlar ekran görünüşe göre kötü gözükmüyor ona bakmayın siz öyle düşünürseniz psp ekranıda çamur gibi olması gerekiyor ama pikseller gözükmüyor

erko merko

erko merko

Üye
Oha G Flex de F-HD ekran var sanıyordum.6" e göre o çözünürlük iyi değil
Küçücük ekranda 1080p olsa ne olur olmasa ne olur ? sanki 40'' tv alıyorsunuz. Telefonlarda çözünürlük max. 720p olmalı, üstü kesinlikle gereksiz.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
PriZm

PriZm

Üye
Ppi değeri göze alındığında kişiye bağlı olarak gerekli olabilir.1080P ötesi için 6" limitine kadar bana göre de gereksiz.Ama 1080P baya fark yapıyor bana göre.

• Beğen
MertcaN9

MertcaN9

Üye
oldum olası bu düşürme testlerinden haz etmedim ben düşürünce tamamen farklı sonuçlar doğuyor nedense bu konuma yere vs.. gibi durumlarda değişiyor elbette ama fikir edinmek açısından güzel bir video teşekkürler

Invoke

Invoke

Üye
oldum olası bu düşürme testlerinden haz etmedim ben düşürünce tamamen farklı sonuçlar doğuyor nedense bu konuma yere vs.. gibi durumlarda değişiyor elbette ama fikir edinmek açısından güzel bir video teşekkürler

Tabiki sonuçlar farklı olabilir, her seferinde aynı şartları oluşturmak neredeyse mümkün değil.

• Beğen
MertcaN9

MertcaN9

Üye
Tabiki sonuçlar farklı olabilir, her seferinde aynı şartları oluşturmak neredeyse mümkün değil.

en mantıklısı telefonu kılıf ile kullanmak bence artık eskisi gibi 500 tl lik cihazlar ile gezmiyor çoğu insan cebinde taşığıdığı şey 1.500 tl e paraya da değer veren biri ise kılıf kullanmak daha mantıklı telefon ömrü açısından son zamanlarda son derece şık kılıflar ile karşılaşıyorum her cihaz için

Invoke

Invoke

Üye
en mantıklısı telefonu kılıf ile kullanmak bence artık eskisi gibi 500 tl lik cihazlar ile gezmiyor çoğu insan cebinde taşığıdığı şey 1.500 tl e paraya da değer veren biri ise kılıf kullanmak daha mantıklı telefon ömrü açısından son zamanlarda son derece şık kılıflar ile karşılaşıyorum her cihaz için

Cep kaskolar var :D

@-garapapag- ben hiç beğenmedim :)

720p olunca ben de beğenmedim =P

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
Bu telefonların gelişmesine daha çok var. Ekran kalitesi iyi değil.

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
Takipçi Satın Al

Üst Alt