Üzgünüm çoğu kişi bu konuda sıkıntı yaşadığını gördüm.Dikkatli olmanı tavsiye ederim.Çin için forumda rastlamadım googleda varsa arayabilirsinevet sanırm yani bilmiyorum ikinci el aldm
Hayır orjinal bir ürün değilki ! ! !kies ile güncellersem olmazmı
Cihaza android system info kurup bilgilerine bakarmısın ekran resmide eklersen sevinirim.orjinal sadece çinde üretilmiş replika deil orjinal
Rica ederim Görünürde sorun yok gibi umarım sorun olmazsaol imei gitmese idr bu arada cevaplarn için saol

sence odinle yüklemek ne kadar sürer netRica ederim Görünürde sorun yok gibi umarım sorun olmaz![]()

Teşekkürlersence odinle yüklemek ne kadar sürer net vafedn atıcam da
sence odinle yüklemek ne kadar sürer net
cafedn atıcam da ve yedek falan alayımmı bu arada yeni avatarın hayırlı olsun![]()
Çok uzun sürmez rom dosyası yanıda ise ama benim tavsiyem bir yakınını bilgisayarını kullan 
Yeterli bazen sıkıntı olabiliyor ama geri yükleme yaparken yedeklerde bilgin olsun.tmm romu indirdm zaten peki yedek işi ben titanium ile uygulamlrn yedeklerini aldm yeterli olurmu
odin ile cwm yükleyeceksin sonra ses açma + power +menu ile giriş yapabilir ve kullanabilirsin.peki romu yükledim diyelim recovery modu nasl atıcam