Öneri Root Kaldirma Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

oguzhangul32

Üye
    Konu Sahibi
Root Kaldirma Yardim
Arkadaslar merhaba telefon note 2 root attim ama stock romla kullandim rom atmadim sadece root gereken bazi uygulamalari kullanmak icin yapmistim bugun guncellemeleri kontrol et diyince modifiye edildi vs vs biseyler dedi bende kaldirdin rootu ancak hala girince ayni uyariyi veriyor ne yapmam gerekli telefonu rootsuz hale getirmek icin

0MG90

0MG90

Üye
Kingo Android Root programını indir bilgisayara, telefonu bağla, unroot seçeneğine tıkla kaldırır root u

oguzhangul32

Üye
    Konu Sahibi
Kardes rootu kaldirdim zaten sorun su kaldirdigim halde guncelleme yapamiyorum telefon modifiye edildi hatasi veriyor

0MG90

0MG90

Üye
Samsungları bilmiyorum valla

asgz

asgz

Üye
LG optimus 4 X hd de nasıl oluyor unroot işlemi bilen var mi ?

mustimix41

mustimix41

Üye
Bende ayni sorunu yasamistim orjinal stok rom attim duzeldi sende dene ...

oguzhangul32

Üye
    Konu Sahibi
Odinle, orjinal stock rom flashla, yani sistemi baştan kur.
kardeş acemi sayılırım onu nasıl yapacağımı bi anlatsan yada konu linki varsa onu atsan çok canım sıkıldı ya :(framaroot diye bi programla kurmuştum rootu kaldırdım ama etkileri hala devam ediyor sanırım :zzz:

tarık_07

Üye
4.1.2 jelyben sürümüdür bu türkiye için olanı bunu indir öncelikle, bu stcock orijinal rom dosyasıdır.

Buda odin proğramı, bunuda indir. Odinle flashlayacaksın yukarıdaki linkteki dosyayı.

İki linkteki dosyaları indir, bu linkteki anlatıma bakarak gayet kolay bi şekilde yapabilirsin.

TheMadness

TheMadness

Üye
Triangle away ile sayaç sıfırlayın(eğer 4.1.2 ve öncesi bootloader kullanıyorsanız) ve stock romu odinden flashlayın.

Takipçi Satın Al

Üst Alt