------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

aresbilir

aresbilir

Üye
Wipeleri yaptin maddem olmadı diyorsun.ozaman odinden sıfırdan rom kur sorun ortadan kalkar
sammobileden INU indiriyorum şimdi 1.5 gb civarı kurarken nasıl yol izliyoruz nelere dikkat etmeliyim odin 3.7 den kuracam özellikle şunu yapma dediğiniz bişeyler varmı? :close_tema:

tomy19255

Üye
sammobileden INU indiriyorum şimdi 1.5 gb civarı kurarken nasıl yol izliyoruz nelere dikkat etmeliyim odin 3.7 den kuracam özellikle şunu yapma dediğiniz bişeyler varmı? :close_tema:
Dikkatli ol dahili hafızayı siler rehber ve verilerinin yedeğini al.telinin şarjı %50 nin üzerinde olsun.laptop kullanıyorsan şarj a bağlı olsun.geliştirici seçeneklerden hata ayıklama işaretli olsun.yazılım bitip odin PASS demeyene kadar kabloyu pc den çıkarip müdahale etme.kurulum bittikten sonra recovery modda full wipe yapmayı unutma

• Beğen
Tepkiler: .caner., aresbilir ve Nextman
eskbxl

eskbxl

Üye
sammobileden INU indiriyorum şimdi 1.5 gb civarı kurarken nasıl yol izliyoruz nelere dikkat etmeliyim odin 3.7 den kuracam özellikle şunu yapma dediğiniz bişeyler varmı? :close_tema:[/quothangi
hangi versiyonu indirip kuruyorsunuz. birde hindistan yerine turkiyeyi kursaydiniz.

erko merko

erko merko

Üye
Müzik çalar üzerinden şarkı gönderemiyorum ? sürüm 4.3

condo06

condo06

Üye
Nextman usta 4.3 de csc değişmiyor doğrumu.yada değişiyor da benmi beceremedim:confused:
4.3 te csc değişiyor benim ksa idi tur yaptım ama öncelikle root etmeniz gerekiyor buda sayacinizi arttırır garanti dışı bırakır

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
S.a iyi aksamlar telefonum 4.2 de iken batarya suresi cok iyidi memnundum fakat 4.3 yazilimi guncelledikten sonra batarya eskisine gore %50 düşuş oldu 4.2 de iken batarya o kadar kullaniyodum 1 gun gidiyordu simdi ise en fazla 6 saat gidiyor yedek orjinal batarya ayni dususte 1 gun dayanan 2 bataryam her ikiside 6 saat gidiyor artik bu guncellemeyi yaptiktan sonra , teli garantiye vermek istemiyorum nasil bir islem yapabilirim duzelmesi icin

tomy19255

Üye
4.3 te csc değişiyor benim ksa idi tur yaptım ama öncelikle root etmeniz gerekiyor buda sayacinizi arttırır garanti dışı bırakır
Ben bir kaç kez denedim tel açılıp kapanıyor ve fortmat atıyor ama csc ye baktığımda değişmediğini görüyorum aynı kalıyor KSA olarak

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
condo06

condo06

Üye
Ben bir kaç kez denedim tel açılıp kapanıyor ve fortmat atıyor ama csc ye baktığımda değişmediğini görüyorum aynı kalıyor KSA olarak
Ben hiç bir sıkıntı yaşamadım 4.3 de telefonumu rootladim hiç bir ayarını yapmadan direk google play den csc Changer yükledim root izni verip csc tur yaptım hiç bir Problem yaşamadım daha sonra tekrar stock rom yükleyip rootu kaldırdım ve kullaniyorum

eskbxl

eskbxl

Üye

bende 4.3 sistemde csc kodunu degistirdim ama benim i9505 once telefonu rootlamak lazim ondan sonrada csc change ile degistirdim. yanliz sayac aktif oldu garanti disi. buda program.

aresbilir

aresbilir

Üye
  • Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
Root etmistim cihazi ama csc changerdan TUR yapmadim sorun olmazmi benimki halen INU
yok guncellemeri inu ya gore alirsin baska sorun olmaz.
eger versiyonunuz 4.2. ise root yapip csc kodu nu tur yapin. sonrada odin ile turkiye stock 4.3 romu flaslayip kullaninbu arada telefonunuzu duzelttinizmi ve nasil yaptiniz.

aresbilir

aresbilir

Üye
yok guncellemeri inu ya gore alirsin baska sorun olmaz.
eger versiyonunuz 4.2. ise root yapip csc kodu nu tur yapin. sonrada odin ile turkiye stock 4.3 romu flaslayip kullaninbu arada telefonunuzu duzelttinizmi ve nasil yaptiniz.
Yok ustadim cihaz duzelmedi suan recovery modda acmaya calisiyom sistem guncellemeleri yukluyor diyo herseferinde %100 oluyo sonunda hata diyo ve samsunv yazisinda kitlenip kaliyo acilmiyor. Yinede tur u yukleyimmi csc changerdan tur yapmamistim
Yok ustadim cihaz duzelmedi suan recovery modda acmaya calisiyom sistem guncellemeleri yukluyor diyo herseferinde %100 oluyo sonunda hata diyo ve samsunv yazisinda kitlenip kaliyo acilmiyor. Yinede tur u yukleyimmi csc changerdan tur yapmamistim
Bide cihaz 4.2 mi 4.3 mu belli degil :)

• Beğen

yaso57

Üye
arkadaşlar wifi ile güncelleme yapmayı kimse tavsiye etmiyor ben wifi ile yaptım güncelmmeyi bi sorun olurmu acaba ?

uguro

uguro

Üye
arkadaşlar wifi ile güncelleme yapmayı kimse tavsiye etmiyor ben wifi ile yaptım güncelmmeyi bi sorun olurmu acaba ?
Bende öyle yaptım bir sorun yaşamadım bataryanin en az % 55 şarjı olsun yeterli ;)

Mem_et

Mem_et

Üye
Arkadaşlar benim telefon sürekli hata veriyor... Örnegin bir uygulama acıyorum denuyor sonra uyarı veriyor kapat diye.
sizceneden olablir..
Bu arada titanium ve luckly yi kurduktan sonra oldu...
Bende luckly kaldırdım gene devam ediiyor..önerilerinizi sunarmısınız..Teşekkürler

tomy1925

tomy1925

Üye
Arkadaşlar benim telefon sürekli hata veriyor... Örnegin bir uygulama acıyorum denuyor sonra uyarı veriyor kapat diye.
sizceneden olablir..
Bu arada titanium ve luckly yi kurduktan sonra oldu...
Bende luckly kaldırdım gene devam ediiyor..önerilerinizi sunarmısınız..Teşekkürler
Öncelikle cihazınızın sürümü nedir? Eyer 4.3 olarak guncel lediyseniz wipe yaptinizmi:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Mem_et

Üst Alt