------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

eminde

eminde

Üye
Hadi hayırlısı benim şarj da anormal bi durum yok ama şarjdan çekdikten sonra durduk yerde yüzde 5 gibi şarj kafadan eksiliyor o yüzden deneyeceğim

aresbilir

aresbilir

Üye
Temiz kurulum için yapilabilir playde sadece csc yazın ücretsiz var.
üstadım cihazı wipeledim sonra kendiliğinden 4.3 güncelleme geldi wi-fi den indirdim kurmaya başladım %100 doldu ama yaklaşık 45 dakkadır ekranda samsung yazısı hani ilk açılırken 1 saniyede bir hafif parlıyor matlaşıyor başkada bişey yapmıyor şu an halen yüklüyomu yoksa bir sorunmu var sizce

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cihazı kapat ses acma +menü+power ile recovery moda gir tekrar wipe yap ve menüye girdiğinde al kisimda csc tur yaziyormu bakarsan test etmiş olursun :oke:

aresbilir

aresbilir

Üye
Cihazı kapat ses acma +menü+power ile recovery moda gir tekrar wipe yap ve menüye girdiğinde al kisimda csc tur yaziyormu bakarsan test etmiş olursun :oke:
yok yok üstadım TUR yapmadım INU duruyor ben güncellemeyi görünce direkt wi-fiden indirdim ve kurmaya başladım %100 dolduktan sonra cihaz tekrar başladı ama halen 1 saattir samsung yazısı ekran da yanıp sönüyor neden acaba normalmi daha bekleyimmi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Neyse artik yapmışsın yine wipe yap açılır.

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu şekilde wipe yapsam bi sıkıntı olmaz değilmi cihazda
Hayir olmaz zaten wifi güncelleme olayi bana göre pek sağlıklı degil sıkıntı olursa odin ile cihaza ait yazılımı indirip tekrar atarsin cihaza

• Beğen
Tepkiler: .caner.
aresbilir

aresbilir

Üye
Hayir olmaz zaten wifi güncelleme olayi bana göre pek sağlıklı degil sıkıntı olursa odin ile cihaza ait yazılımı indirip tekrar atarsin cihaza
cihaz hiçbir şekilde sesaçma+power+menü ya da seskapama+power+menü tuşuna basınca hiçbi moda geçmiyor. kapanıp açılıyor ekranda samsung yazısı yanıp sönüyor napmalıyım

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Elini çabuk cekme kapali iken yap islemi samsun s4 yazısını bir kere yani sönene kadar elini cekme

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
Üstadım root ettim cihazı ama simdi csc changer demiştiniz play storeda csc changer deyince ücretli bi csc changer geliyor birde manniakk in uygulamasi geliyor hangisi ve tur yapmak icin dikkat etmem gereken bisey varmi acaba

cihaz hiçbir şekilde sesaçma+power+menü ya da seskapama+power+menü tuşuna basınca hiçbi moda geçmiyor. kapanıp açılıyor ekranda samsung yazısı yanıp sönüyor napmalıyım

bende oyle olmustu cwm atarken pili sok biraz bekle tak sesacma home power tusuna basip recoveriy moda girip wipe factory ve wipe cache partition yap tekrar baslat. bende ise yaramisti

• Beğen
Tepkiler: Nextman

tomy19255

Üye
Nextman usta 4.3 de csc değişmiyor doğrumu.yada değişiyor da benmi beceremedim:confused:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: tomy19255

tomy19255

Üye
Sağol usta denerim artık bi ara:)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
aresbilir

aresbilir

Üye
bende oyle olmustu cwm atarken pili sok biraz bekle tak sesacma home power tusuna basip recoveriy moda girip wipe factory ve wipe cache partition yap tekrar baslat. bende ise yaramisti
yaptım aynısını ancak pili takıp açınca sistem güncellemesi yükleniyor dedi ve %100 dolduktan sonra hata dedi ve yine aynı ekrana geldi

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
pili takinca direk recovery moda girmeye calistiniz degilmi. ( telefonu acmiyacaksiniz)

eskbxl

eskbxl

Üye
olmuyorsa bence bundan sonra odinle 4 parcali rom flas laman. ama bekle nextman ustayi o bulur bir cozum yolu.

aresbilir

aresbilir

Üye

tomy19255

Üye
yaptım aynısını ancak pili takıp açınca sistem güncellemesi yükleniyor dedi ve %100 dolduktan sonra hata dedi ve yine aynı ekrana geldi
Wipeleri yaptin maddem olmadı diyorsun.ozaman odinden sıfırdan rom kur sorun ortadan kalkar

Üst Alt