üstadım cihazı wipeledim sonra kendiliğinden 4.3 güncelleme geldi wi-fi den indirdim kurmaya başladım %100 doldu ama yaklaşık 45 dakkadır ekranda samsung yazısı hani ilk açılırken 1 saniyede bir hafif parlıyor matlaşıyor başkada bişey yapmıyor şu an halen yüklüyomu yoksa bir sorunmu var sizceTemiz kurulum için yapilabilir playde sadece csc yazın ücretsiz var.
yok yok üstadım TUR yapmadım INU duruyor ben güncellemeyi görünce direkt wi-fiden indirdim ve kurmaya başladım %100 dolduktan sonra cihaz tekrar başladı ama halen 1 saattir samsung yazısı ekran da yanıp sönüyor neden acaba normalmi daha bekleyimmiCihazı kapat ses acma +menü+power ile recovery moda gir tekrar wipe yap ve menüye girdiğinde al kisimda csc tur yaziyormu bakarsan test etmiş olursun![]()
bu şekilde wipe yapsam bi sıkıntı olmaz değilmi cihazdaNeyse artik yapmışsın yine wipe yap açılır.
Olmaz full wipe yap rehberinin ve ve verilerinin yedeğini almayı unutmabu şekilde wipe yapsam bi sıkıntı olmaz değilmi cihazda
Hayir olmaz zaten wifi güncelleme olayi bana göre pek sağlıklı degil sıkıntı olursa odin ile cihaza ait yazılımı indirip tekrar atarsin cihazabu şekilde wipe yapsam bi sıkıntı olmaz değilmi cihazda
cihaz hiçbir şekilde sesaçma+power+menü ya da seskapama+power+menü tuşuna basınca hiçbi moda geçmiyor. kapanıp açılıyor ekranda samsung yazısı yanıp sönüyor napmalıyımHayir olmaz zaten wifi güncelleme olayi bana göre pek sağlıklı degil sıkıntı olursa odin ile cihaza ait yazılımı indirip tekrar atarsin cihaza
Üstadım root ettim cihazı ama simdi csc changer demiştiniz play storeda csc changer deyince ücretli bi csc changer geliyor birde manniakk in uygulamasi geliyor hangisi ve tur yapmak icin dikkat etmem gereken bisey varmi acaba
cihaz hiçbir şekilde sesaçma+power+menü ya da seskapama+power+menü tuşuna basınca hiçbi moda geçmiyor. kapanıp açılıyor ekranda samsung yazısı yanıp sönüyor napmalıyım
Evet custom romla anca değişiklik mümkün.Nextman usta 4.3 de csc değişmiyor doğrumu.yada değişiyor da benmi beceremedim:confused:
yaptım aynısını ancak pili takıp açınca sistem güncellemesi yükleniyor dedi ve %100 dolduktan sonra hata dedi ve yine aynı ekrana geldibende oyle olmustu cwm atarken pili sok biraz bekle tak sesacma home power tusuna basip recoveriy moda girip wipe factory ve wipe cache partition yap tekrar baslat. bende ise yaramisti
evet aynen pili takıp direk sesacma+power+menü kullandımpili takinca direk recovery moda girmeye calistiniz degilmi. ( telefonu acmiyacaksiniz)
seskapama+power+menü işliyor ama recovery mode işlemiyorevet aynen pili takıp direk sesacma+power+menü kullandım
üstadım sence ne yapmalıyım direk INU indirip kursammı ne dersiniz ne yapmam gerek bana bi yardımcı olurmusunuz bu konudaEvet custom romla anca değişiklik mümkün.
Wipeleri yaptin maddem olmadı diyorsun.ozaman odinden sıfırdan rom kur sorun ortadan kalkaryaptım aynısını ancak pili takıp açınca sistem güncellemesi yükleniyor dedi ve %100 dolduktan sonra hata dedi ve yine aynı ekrana geldi