Öneri Lumia 625 Wifi Sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

AD1YGE

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 625 Wifi Sorunu !
İş yerinde iki tane WiFi ağı var, ikisine de başka telefonla bağlanıyorum ama l625 ile WiFiyi açıyorum birini görmüyor diğerini görüyor bağlanıyor ama veri akışı yok. Kaç kez sıfırladım telefonu, modemi resetlettim yok. Şaştım kaldım, ne yapabilirim ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
telefonunda gdr3 amber mı yüklü eğer öyleyse bende 520 de aynı sorunu yaşıyorum önceden yoktu gdr2 de gdr3 geldiğinde test edicem şimdilik modemin dibinde olsam dahi telefon anca giriyor ama 920 de sorun yok anlamadım bende

skynet

Üye
Bendeki wifi sorunu tam çıldırtacak türden :duvar2: Air6372SO modem kullanıyorum ve ne hikmetse elektrikler gidip geldiğinde benim wifi artık modeme bağlanamıyor taki modemi kapatıp 10sn. bekledikten sonra açılana kadar ki bu sorun sadece telefonda oluyor diğer kablosuz cihazlarda bu sorun yok :hmmm

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bendeki wifi sorunu tam çıldırtacak türden :duvar2: Air6372SO modem kullanıyorum ve ne hikmetse elektrikler gidip geldiğinde benim wifi artık modeme bağlanamıyor taki modemi kapatıp 10sn. bekledikten sonra açılana kadar ki bu sorun sadece telefonda oluyor diğer kablosuz cihazlarda bu sorun yok :hmmm
elektrik gidip geldiğinde sorunla karşılaşman çok normal çünkü sorun telefon degil orada dağıtıcıda oluyor her modelde olmuya bilir mesela ben pc den ağ açıyorum aynı aynı anda 2 kişi bağlanmaya çalışıyor birinde hata oluyor ben (aynı anda olduğu için değil) o yüzden kapatıp tekrar açmam gerekiyor pc de de elektrik gititmi neti direk açmaz modern sıfırlanmak ister bazıları bağlansada o sorun telle ilgili değil yani

wrghasmtr

wrghasmtr

Üye
Hocam merhaba,

Başka yerde hiçbir şekilde yine wifi kullanamıyorsan direk ver servise. Şirket wifisi proxy var mı şifreleme metodu ne bilmiyorum. Benim şirket notebook u arkadaşımın evindeki wifi dışında tüm wifilere bağlanıyor aslında wifi sanıldığından daha kompleks..

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Benim sorunum sizinkinden de büyük, nerede bağlanırsam bağlanayım wifi bağlantısı ekran zaman aşımına uğrayıp kapanınca kopuyor ve tekrar o wifi ağına bağlanmak zorunda kalıyorum. Ekran zaman aşımında bağlantıyı açık tut falan da iş görmüyor. Format attım yine aynı. Aynı sorun şebeke üzerinden internete bağlanınca olmuyor.

Sorunumu her yerde dile getirdim, benzer sorunları yaşayanlar var ama çözümü bulabilen yok.

Son düzenleme:
beats

beats

Üye
İş yerinde iki tane WiFi ağı var, ikisine de başka telefonla bağlanıyorum ama l625 ile WiFiyi açıyorum birini görmüyor diğerini görüyor bağlanıyor ama veri akışı yok. Kaç kez sıfırladım telefonu, modemi resetlettim yok. Şaştım kaldım, ne yapabilirim ?
mac adresi filtreleme ya güvenlik modu uyuşmuyordur olabilir modemin şifresini de biliyormuşsun 192.168.X.X (markaya göre değişir) gir kablosuz güvenlik ayarlarını incele

zırtvırt

zırtvırt

Üye
mac adresi filtreleme ya güvenlik modu uyuşmuyordur olabilir modemin şifresini de biliyormuşsun 192.168.X.X (markaya göre değişir) gir kablosuz güvenlik ayarlarını incele

Ben modeme girerek modem güvenlik duvarını da kapattım yine aynı sorun devam etti. Diğer cep telefonu markaları hiçbir sorun yaşamazken ben Lumia 820 ile aynı modemden wifi sorunu yaşıyorum. Bu yüzden modemden olma ihtimaline de pek ihtimal vermiyorum.

beats

beats

Üye
Ben modeme girerek modem güvenlik duvarını da kapattım yine aynı sorun devam etti. Diğer cep telefonu markaları hiçbir sorun yaşamazken ben Lumia 820 ile aynı modemden wifi sorunu yaşıyorum. Bu yüzden modemden olma ihtimaline de pek ihtimal vermiyorum.
onu konuyu açan arkadaşa yazmıştım, cihaza format attım yazmışsın sıfırladın mı flashadın mı ?

zırtvırt

zırtvırt

Üye
onu konuyu açan arkadaşa yazmıştım, cihaza format attım yazmışsın sıfırladın mı flashadın mı ?

Biliyorum konuyu açan arkadaşa yazdığını, aynı sorun bende de olduğu için cevap yazdım. Sıfırladım.

beats

beats

Üye
Biliyorum konuyu açan arkadaşa yazdığını, aynı sorun bende de olduğu için cevap yazdım. Sıfırladım.
flashla çünkü cihazındaki yazılım hatalı ise sen ne kadar sıfırlasanda hatalı yazılımı yükler

Üst Alt