İstek Ekran Kartı Geçişi

Sponsorlu Bağlantılar

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Kartı Geçişi
iyi günler arkadaşlar dell marka i5 8 gb ram ati radeon hd 8730m ekran kartlı bir laptobum var bu laptopta 2 ekran kartı var diğeride intel hd graphics 4000 ancak pes 2013 settingse girdiğimde intel olan gözüküyor ve oyunda kasıyor değiştirilebilir grafik ayarlarından yüksek performans seçtim yinede olmadı sağ tıkladığımda da ekran kartı seçimi çıkmıyor yardım edebilirmisiniz ??

cep5230

cep5230

Üye
laptop u yüksek performansa ayarla öyle dene

cep5230

cep5230

Üye
driver yükledinmi ??

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşim net framework 4 ü indir kur gezginlerden sonra bu siteden ekran kartını seç laptopda hangi işletim sistemi varsa seç ona göre indir kur tamamdırkardeşim çok bilmişlerin lafına bakıptaa biosla felan oynayım deme laptopu yakma ihtimalin var voltaj bölümlerine dokunursan vs.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
driver güncelmi bak bakalım değilse güncelle yüksek ihtimal çözülecektir. Eğer güncel ise nvidia kontrol paneline gir yukarıda masaüstü olması lazım oraya tıkla bağlam menüsüne grafik işlemciyle çalıştır seçeneğini ekle yazan yere tıkla settings ve pes 13ü içinde nvidiayı seç muhtelen hallolur

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
driver güncelmi bak bakalım değilse güncelle yüksek ihtimal çözülecektir. Eğer güncel ise nvidia kontrol paneline gir yukarıda masaüstü olması lazım oraya tıkla bağlam menüsüne grafik işlemciyle çalıştır seçeneğini ekle yazan yere tıkla settings ve pes 13ü içinde nvidiayı seç muhtelen hallolur
Ekran karti ati birader

Takipçi Satın Al

Üst Alt