Telefon Tavsiyesi Lg G2 Yerine Tavsiyeler

Sponsorlu Bağlantılar

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
G2 nin ekranı düşme konusunda biraz hassasmış. Kılıfla kullanırım dersen oda bir seçenek, ama kılıf olayını sevmiyorum. incecik telefonu tugla gibi yapıyorlar :) Ben olsam z1 alırdım sonuçta sony kalitesi, kılıfsız bile dayanıklı ve hoş tasarım (bence)

G2'de kararlıyım :ehe Zaten quick window(adından emin değilim) kılıfıyla alırım.
İşlemcisi , kamera , pp ve ekran çözünürlüğü Lg g2 daha iyi .
Bunlar yeterli bir sebep .:)

Aynen katılıyorum :oke: G Pro ne ki? :ehe :ehe

guro123456

Üye
İşlemcisi , kamera , pp ve ekran çözünürlüğü Lg g2 daha iyi .
Bunlar yeterli bir sebep .:)
işlemci yüksek fakat gereksiz kamera aynı pp yi zaten farkedemezsiniz bile başka soru ? sen eksilerini yaz bide batarya düşük hafıza yok 2 oyun attınmı kitlenecek ekran küçük vur ekranaki açılsın :)

PriZm

PriZm

Üye
LG G2 her türlü G Pro dan daha iyi.

guro123456

Üye
g2 nin g prodan en farklı eksileri batarya hafıza radyo ve flash desteği bence sen bunu bi incele

guro123456

Üye
merak ediyorum her ikisinide canlı olarak elinize aldınızmı hadi g2 kullanıyorsunuz g proyu gördünüzmü görmediyseniz bence bakmayın elinizdeki cihazdan soğumayın derim

PriZm

PriZm

Üye
Bu ne tür bir fanatiklik ve kötüleme çabasıdır anlamadım açıkçası..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
merak ediyorum her ikisinide canlı olarak elinize aldınızmı hadi g2 kullanıyorsunuz g proyu gördünüzmü görmediyseniz bence bakmayın elinizdeki cihazdan soğumayın derim

Teknosa da yarim saat boyunca inceledim...
Tartisilmaz G2 daha iyi...

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
g2 nin g prodan en farklı eksileri batarya hafıza radyo ve flash desteği bence sen bunu bi incele

batarya demişsin de 140mAh'ın emin ol çok farkı yok. Ayrıca G2'de Ekran çipinin belleği var. statik görüntülerde %26 güç tasarrufu sağlıyor. bu da demek oluyor ki örneğin saate bakmak için telefonun ekranını açtığında kilit ekranını oluşturmak için işlemci kullanılmıyor. flash desteği :D html5'e geçiyor herkes. yakında flash kalmaz. ha illa flash dersen yükle puffin browseri al sana mis gibi flash player. radyo? açıkçası ben kulaklığı takıp da radyo kanallarını taratıp güzel bi kanal bulup dinleyeyim demiyorum. açıyorum mobil veriyi internet üzerinden gayet rahat tüm radyo kanallarını dinleyebiliyorum. Hafıza konusuna gelince evet hafızası genişletilmiyor fakat otg desteği mevcut. fat32 dosya türündeki tüm flash disk hdd türevi şeyleri destekliyor. ayrıca 16gb yerine 32gb alın. şu anda hangi firma bu kadar güzel özelliklere sahip cihazı 1600tl gibi muhteşem bir fiyata satıyor? 200 daha verin hafızayı dert etmeyin. ha 32gb alıp 25gb yine yetmiyor diyorsanız yapacak bişey yok :ehe

Şimdi geleyim g pro'nun en büyük eksikliğine. Adreno 320gpu tabiki de. ekran full hd olunca bu gpu yetersiz kalıyor. takılmalar yaşanıyor. bence bu tek neden bile yeter.

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS

teokrasi

Üye
G2 içinde radyo çipi var ancak türkiye girişte vergi yüzünden rom da yok. Allah aşkına flash desteği derken ne demek istedin. Kıyas sayfalarındaki yorumumu yazdin buraya

• Beğen
Tepkiler: badmus
badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
G2 içinde radyo çipi var ancak türkiye girişte vergi yüzünden rom da yok. Allah aşkına flash desteği derken ne demek istedin. Kıyas sayfalarındaki yorumumu yazdin buraya

Gerekli cevap verildi +1

guro123456

Üye
batarya demişsin de 140mAh'ın emin ol çok farkı yok. Ayrıca G2'de Ekran çipinin belleği var. statik görüntülerde %26 güç tasarrufu sağlıyor. bu da demek oluyor ki örneğin saate bakmak için telefonun ekranını açtığında kilit ekranını oluşturmak için işlemci kullanılmıyor. flash desteği :D html5'e geçiyor herkes. yakında flash kalmaz. ha illa flash dersen yükle
al sana mis gibi flash player. radyo? açıkçası ben kulaklığı takıp da radyo kanallarını taratıp güzel bi kanal bulup dinleyeyim demiyorum. açıyorum mobil veriyi internet üzerinden gayet rahat tüm radyo kanallarını dinleyebiliyorum. Hafıza konusuna gelince evet hafızası genişletilmiyor fakat otg desteği mevcut. fat32 dosya türündeki tüm flash disk hdd türevi şeyleri destekliyor. ayrıca 16gb yerine 32gb alın. şu anda hangi firma bu kadar güzel özelliklere sahip cihazı 1600tl gibi muhteşem bir fiyata satıyor?
hafızayı dert etmeyin. ha 32gb alıp 25gb yine yetmiyor diyorsanız yapacak bişey yok :ehe

Şimdi geleyim g pro'nun en büyük eksikliğine. Adreno 320gpu tabiki de. ekran fu ll hd olunca bu gpu yetersiz kalıyor.
takılmalar yaşanıyor
. bence bu tek neden bile yeter.

bayağı sallamışsın 200 fazla ver :) puffin browseri kullanan çok memnun kendini ağutmuşsun otg kullan felan ben fanatiklik yapmıyorum sürekli telefon değiştiren biriyim benim hobim ama g2 nin pro dan üstün bi yanı yok kendimizi kandırmayalım zaten ekranın ufak olması benim için yeter tercih meselesi tabi ben g2 ye kötü demiyorum ama siz g pro kötü diyorsanız cahilliğinizden bence

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
bayağı sallamışsın 200 fazla ver :) puffin browseri kullanan çok memnun kendini ağutmuşsun otg kullan felan ben fanatiklik yapmıyorum sürekli telefon değiştiren biriyim benim hobim ama g2 nin pro dan üstün bi yanı yok kendimizi kandırmayalım zaten ekranın ufak olması benim için yeter tercih meselesi tabi ben g2 ye kötü demiyorum ama siz g pro kötü diyorsanız cahilliğinizden bence

g2'nin ekranı mı küçük? g2'ye ekranı küçük diyeceğine önce kasa boyutlarına bak sonra kime ekranı küçük diyeceğine karar ver. örneğin s4 ve htc one'ın boyutları g2 ile hemen hemen aynı. bu aynı dediğim boyutlara samsung 5 inch ekran koyabilmiş. htc one'da 4.7 (tabi htc'de ki biraz hoparlör yüzünden) ama lg o boyuta 5.2 inch'lik bir ekran sığdırabilmiş. kenarlarda neredeyse çerçeve yok.ayrıca üstün yanı yok derken o kadar yazdığı(m)ız şeyi görmedin mi yoksa görmezlikten mi geliyorsun?

eğer kağıt üzerinde radyosu yoksa g pro'nun işlemcisi yavaş. eğer hafızası sorun ise g2'nin, g pro'nun da ekran piksel yoğunluğu kötü. eğer g2'de flash kullanamıyorsak. g pro'da da optik görüntü sabitleme kullanamıyoruz. eğer bataryası kötü ise g pro'nun da gpu'su kötü.

şimdi şu yukarıdaki yazdığıma bak bakalım senin verdiğin sorunlara karşı benimkiler. hangileri daha mühim ona göre karar ver.

llovell

llovell

Üye
lg 2 alcama nexus 5 alırım daha ıyı ayrıyetten nexus 5 almıcaksan lg hıc bulasma . htc one al daha ıyı 1799 lira

• Beğen
Tepkiler: anilari35

teokrasi

Üye
Dostum ben g pro kötü falan demedim. dediysem bu benim cahilligimdir. Ama sen G2 de radyo yok flash yok diyordun. Eee bunları bilmem de senin cahilliğin diyeyim o zaman. Iki tel Zaten kıyaslama için uygun değil. Kimisi buyuk ten hoşlanır kimisi küçükten. Ama zevkler ve tercihler cahillik olmaz gibi geliyor bana g pro nu güle güle kullan en iyi telefon senin ki dostum biz cahiller ne anlarki

Never Back Down

Never Back Down

Üye
lg 2 alcama nexus 5 alırım daha ıyı ayrıyetten nexus 5 almıcaksan lg hıc bulasma . htc one al daha ıyı 1799 lira
Sen g2deki performansla one deki performansi birmi tutuyorsun yoksa

anilari35

anilari35

Üye
aynen tam benım dediğim işte nexus 5 al yada

One al 2 side nasılsa her uygulamayı kasmadan açıyor ama one ın kulaklıgı ve ses kalitesi varya bitiriyo benı ya kablosuz ekran var wifi açmadan tercih meselesi hani iphonecular varya ne olursa olsun iphone dan başka kullanmıyolar buda onun gibi birşey

caglar b

caglar b

Üye
G2 almayı kafana koymuşsun daha ne tavsiyesi istiyorsun. Z1 ve note 3 ü de eledigine göre O fiyata alınabilecek en iyi android telefon lg g2 dir. Ha ben lg nin nexus cihazları hariç lg almazdım o ayrı :)

Narutodth

Narutodth

Üye
g2'nin ekranı mı küçük? g2'ye ekranı küçük diyeceğine önce kasa boyutlarına bak sonra kime ekranı küçük diyeceğine karar ver. örneğin s4 ve htc one'ın boyutları g2 ile hemen hemen aynı. bu aynı dediğim boyutlara samsung 5 inch ekran koyabilmiş. htc one'da 4.7 (tabi htc'de ki biraz hoparlör yüzünden) ama lg o boyuta 5.2 inch'lik bir ekran sığdırabilmiş. kenarlarda neredeyse çerçeve yok.ayrıca üstün yanı yok derken o kadar yazdığı(m)ız şeyi görmedin mi yoksa görmezlikten mi geliyorsun?

eğer kağıt üzerinde radyosu yoksa g pro'nun işlemcisi yavaş. eğer hafızası sorun ise g2'nin, g pro'nun da ekran piksel yoğunluğu kötü. eğer g2'de flash kullanamıyorsak. g pro'da da optik görüntü sabitleme kullanamıyoruz. eğer bataryası kötü ise g pro'nun da gpu'su kötü.

şimdi şu yukarıdaki yazdığıma bak bakalım senin verdiğin sorunlara karşı benimkiler. hangileri daha mühim ona göre karar ver.
Hocam sen isi kafanda bitirmissin zaten :) g2 hayirli olsun simdiden.

Üst Alt