Uygulama Komple Telefon Yedekleme

Sponsorlu Bağlantılar

koxpstop33

Üye
    Konu Sahibi
Komple Telefon Yedekleme
Arkadaşlar telefonum S5830i . Telefonu garantiye yollayacağım (hoparlor calısmıyor ) internetten stock rom indirdim telefona kurup yollamayı düşünüyorum (rootlu telefon ve bir sürü program sildim ) telefonda clockworkmod ve Titanium Backup pro yüklü . gelelim asıl soruya

Telefon garantiden gelince stock romu silip kendi yedeği mi yüklemek istiyorum . Sistem ve kullanıcı dosyalarını ( bazıları hafıza kartında ) nasıl komple yedekleyebilirim ?

frezby1

frezby1

Üye
Kies le yedek almayi dene tum dosyalri yedeklermi bilmem ama

koxpstop33

Üye
    Konu Sahibi
cevap için teşekkürler ama bana kesin bişey lazm :(

Kontrol

Kontrol

Üye
"CWM" den "BACKUP" yap olusan "clockworkrecovery" klasörünü pc ye at. Garantiden Geldikten sonra dosyayi tekrar ayni yere at.
Tekrar cwm kur bu defa restore de olur.
En azindan 20 defa yaptim oldu sende de sikinti cikmaz diye umuyorum :)
______
Backup yap sonra telefonu acip duvarkagini degistir. Ardindan recoveryden acip restore secenegini tikla yukleme bitince yedek aldigin duvarkagidi olmussa islem tamamdir.

koxpstop33

Üye
    Konu Sahibi
Kies le yedek almayi dene tum dosyalri yedeklermi bilmem ama

"CWM" den "BACKUP" yap olusan "clockworkrecovery" klasörünü pc ye at. Garantiden Geldikten sonra dosyayi tekrar ayni yere at.
Tekrar cwm kur bu defa restore de olur.
En azindan 20 defa yaptim oldu sende de sikinti cikmaz diye umuyorum :)
______
Backup yap sonra telefonu acip duvarkagini degistir. Ardindan recoveryden acip restore secenegini tikla yukleme bitince yedek aldigin duvarkagidi olmussa islem tamamdir.

dediğimi anladınız sanırım teşekkürler denemekten başka çaremiz yok her halde :))

monteboy

monteboy

Üye
bir sorun olmuyo backup recoveryden, defalarca yaptım sıkıntısı yok düzgün çalışıyor

koxpstop33

Üye
    Konu Sahibi
bugün stock romu yükledm cwmden de yedeği aldım tekrar yüklediğimde telefon eski halindeydi teşekkürler . yanlız "sayaç" diye bişey varmış yüklenen romların sayısımıymış neymiş şimdi ben stock rom yükleyince bu sayaç sıfırlandı mı ? sıfırlanmamış ise garantide bi sorun olur mu ki ?

edit: bu sayaca nerden bakıyoruz ? download mode'da bakıyorsak orda sıfır yazıyordu :)

monteboy

monteboy

Üye
ben de kiestan acil durum yuklemesi yapip ilk haline getirdim telefonu sorun cikmisti neyse ki duzeldi ama sayacim 9 :D triangle away ile root varken sifirlanabiliyo ama sendeki sifirmis zaten suan garantin var :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt