Gt Racing 2 The Real Car Experience Maximum Grafik Mod [1.0.2] Tüm Cihazlar Için

Sponsorlu Bağlantılar

matrax-0052

Üye
    Konu Sahibi
Gt Racing 2 The Real Car Experience Maximum Grafik Mod [1.0.2] Tüm Cihazlar Için
Arkadaşlar oyunun grafik kalitesini kötü bulduysanız ve kokpit kamerası cihazınızda görünmüyorsa oyunun gerçek grafiklerini görmemişsiniz demektir.Bu verdiğim apk maximum grafiğe ayarlanmıştır.Hilesizdir sadece grafik modludur.Normal googleplayden indirdiğiniz obb dosyasını yedekleyin sonra oyunu komple silip bu apkyı kurun ve yedeklediğiniz obbyi Android/obb içine atın tamamdır.Ben googleplayden yüklediğimde grafik ayarını yükselttiğim halde yükselmiyordu ve kokpit kamerası çıkmıyordu üstelik birazda kasıyordu.Şimdi hem ps3 oyunu gibi oldu hemde en ufak kasma yok.Cihazım artes q812 tablet.İyi eğlenceler herkese.

İndir:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kenan_83 ve soyupakhasan

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

reelman58

Üye
arkadaşlar sınırsız paralı yani modlu apk nın üzerine grafik modlu apk yı kurdum kaldırmadan hem sınırsız para hemde harika bir grafik elde ettim direksiyondan sürüş +yardımcı pilot var oyun grafik mod sayesinde harika oldu ayrıca dikiz aynasın dan arkanızı kontrol edebilirsiniz cihaz wonder bilginize apk için teşekkürler matrax-0052

Son düzenleme:
LeanbLack

LeanbLack

Üye
Bu apk yı yukleyınce multiplayer oynanmıyor bilginize

1990hakan

1990hakan

Üye
Sağol teşekkürler kardeşimSağol teşekkürler kardeşim
arkadaşlar sınırsız paralı yani modlu apk nın üzerine grafik modlu apk yı kurdum kaldırmadan hem sınırsız para hemde harika bir grafik elde ettim direksiyondan sürüş +yardımcı pilot var oyun grafik mod sayesinde harika oldu ayrıca dikiz aynasın dan arkanızı kontrol edebilirsiniz cihaz wonder bilginize apk için teşekkürler matrax-0052

Önerin için teşekkürler reelman58

matrax-0052

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım yanlış yönledirmeyelim multiplayerde bir değişim yok sorun yok bende aynen çalışıyor.Android bu hangi cihazda ne olacağı belli olmuyor.

reelman58

Üye
arkadaşlar grafik mod apkya para ekleme imkanı da var mı ikisi bir arada olsa mümkün mü acaba:bilmm

1990hakan

1990hakan

Üye
arkadaşlar grafik mod apkya para ekleme imkanı da var mı ikisi bir arada olsa mümkün mü acaba:bilmm

Reelman58 sen az önce kendi sorunun çözümünü yazmıştın bende uyguladım Hem grafik modlu hemde para modlu oldu bendede

reelman58

Üye
hakan aracları alıp modifiye yapınca wonder da sıkıntı oluyor oyun dan atma kasma gibi stabil degil yani orjinal bir mod apk lazım anlayacagın

1990hakan

1990hakan

Üye
hakan aracları alıp modifiye yapınca wonder da sıkıntı oluyor oyun dan atma kasma gibi stabil degil yani orjinal bir mod apk lazım anlayacagın

Anladım müdür bende de aynı sorun var neyse ben bi araştırayım bulduğumda Sanada paylaşırım

Rizzo34

Üye
Cihazım Note4 iç görüntü yok , diğer telefona yükledim s3mini de iç görüntü var. Sorun telefonda mı anlayamadım , yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

TERRORVISION

TERRORVISION

Üye
Deneyelim bakalm tsk

mparlak105

Üye
Telefonum gm 5 plus iç kamera yok sürüm 1.5.6

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Kardeşim uygulama yüklenmedi hatası veriyor. He benim için çok sorun değil grafikleri gayet güzel zaten oyunun. Ama yüklenmiyor. Ellerine sağlık yine de.

mparlak105

Üye
İç kamera olmadan oynanmaz bu oyun

Üst Alt