------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

baby_face_

baby_face_

Üye
Ya ustalar yardim edin lutfen bu normal bisey degil gece yattigimda sarj % 70 di sabah kalktigimda % 40 a dusmus guncellemeden once boyle bisey yoktu guncelledikten sonra du wipe yapmadim ondanmi oldu acaba
Arkadaşım bende wioe yapmadım yukarıda belirttigim gibi ama bende o tarz sorunlar oluşmadı, wifi ve ya mobil veriyi mi açık bıraktınız acaba? Bundan kaynaklanıyor olabilir. Ekran kapalı olsada sonuçta arka planda veri akışı devam ediyor.

yaso57

Üye
Yok ustam hic birseyi acik birakmadim hatta ozellikle baaktim yine olucakmi diye bir kac gunden beri boyle bisey geliyor basima guncellemeden once wifiyide acik birakiyodum hic bir sorun olmuyordu. Google play hizmetleri diye bisey % 63 pil kullanimi yapmis nasil yapar anlamis degilim cidden

• Beğen
Tepkiler: RossoBianco ve baby_face_
RossoBianco

RossoBianco

Üye
4.3 ile mahfoldu cihazlar 4.3.1 bari atsalarda rahatlasak tel açılırken %3 şarjı bitti noluyor ya ne yaparsam kötüye gidiyor...

baby_face_

baby_face_

Üye
Yok ustam hic birseyi acik birakmadim hatta ozellikle baaktim yine olucakmi diye bir kac gunden beri boyle bisey geliyor basima guncellemeden once wifiyide acik birakiyodum hic bir sorun olmuyordu. Google play hizmetleri diye bisey % 63 pil kullanimi yapmis nasil yapar anlamis degilim cidden
Hayır 4.3 ile alakası var desem bizde ve bir çok kişide de aynı problemler olurdu. Ben yazılımdan kaynaklağını düşünmüyorum. Tamam yeni bir yazılım geldiğinde onla sarj problemi genelde olur ama o kadar bariz bir fark olmaması lazım. Mesela 4.2 ye göre 4.3 de şarj bende de fazla gidiyor ama en fazla 1 bilemedin kullanıma göre 1.5 saat erken bitiyor. Sizin sorununuz donanımla alakalı diye düşünüyorum. Yine de arkadaşların dediği wipe işlemini ve batarya kalibrasyonunu yapınız eğer hâlâ sorun düzelmezse garantiye gönderebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: RossoBianco
RossoBianco

RossoBianco

Üye
wipe ve kalibrasyonu yaptımbu gidişle garanti yolu görünüyor bu telefona ne yapacağımı bilemedim bende (:

RossoBianco

RossoBianco

Üye
2005den bu yana tek geçerim yine sonyericson k750i kullanacaz (:

cardanadam

cardanadam

Üye
Odin ile yazılımı yeniden yükledim bakalım sorun cikartacakmi bildirim paneli yeniden

cardanadam

cardanadam

Üye
Arkadaşlar bir günlük Hotfile premium var isteyen varsa buradan paylasirim

yaso57

Üye
Hayır 4.3 ile alakası var desem bizde ve bir çok kişide de aynı problemler olurdu. Ben yazılımdan kaynaklağını düşünmüyorum. Tamam yeni bir yazılım geldiğinde onla sarj problemi genelde olur ama o kadar bariz bir fark olmaması lazım. Mesela 4.2 ye göre 4.3 de şarj bende de fazla gidiyor ama en fazla 1 bilemedin kullanıma göre 1.5 saat erken bitiyor. Sizin sorununuz donanımla alakalı diye düşünüyorum. Yine de arkadaşların dediği wipe işlemini ve batarya kalibrasyonunu yapınız eğer hâlâ sorun düzelmezse garantiye gönderebilirsiniz.

valla bilmiyorum 4.2 de aksam bırkatıgımda %80 ise sabah kalktıgımda %78 79 falan oluyordu güncelledikten sonra böyle oldu servisede vermek istemiyorum yazık günah okadar para verdik telefona daha yıl olmadan parçasımı degişicek :((

yaso57

Üye
Google play hizmetleri arka planda cok kullaniliyir nedeb acaba sarjimi cok yiyor

tomy1925

tomy1925

Üye
Tavisyeniz üzerine Wipe attım telefon bu seferde wifiye bağlan dediğimde %60 şarjı direk boşalttı sorun ne olabilir başka öneriniz varmı ?
Dostum önünde iki seçenek daha var! İlk olarak aynı romu yeniden indir odin ile tele flaş la ve ardından tekrar wipe yap öyle dene batarya ile ilgili aynı sıkıntı devam ederse şayet bide batarya değiştirmeyi denermisin çevrende s4 kullanıcı si varsa ödünç batarya alıp kullanıp denermisin.sorun halen varsa eyer büyük ihtimalle donanımsal dır servise vermen gerekcek. gelişmeleri buraya yazarsan seviniriz.hadi hayirlisi:spr

• Beğen
Tepkiler: RossoBianco
RossoBianco

RossoBianco

Üye
batarya kalibrasyonun ardından tel 22saat 30 dkdır açık ve %41 şarjı var sensörler açık ara ara wifide kullanıyorum yazılım wipe atınca düzeldi sanırım sorunum bataryada idi ama biraz daha test edip sizleri bilgilendireceğim...

• Beğen
Tepkiler: .caner., tomy1925, eskbxl ve 2 diğerleri
AHKE

AHKE

Üye
s4 stock vold.fstab lazım link verirmisiniz acaba

Akıncı

Akıncı

Üye
bende güncelledim sorun yok gibi

mustafaytug

Üye
pttcell deyim internete chromeden felan sorunsuz giriyorum. Ama ekstra program olarak indirdiğimiz whatsapp facebook twitter instagrama felan girmiyor yardım lazım :/ telefon s4

tomy1925

tomy1925

Üye
batarya kalibrasyonun ardından tel 22saat 30 dkdır açık ve %41 şarjı var sensörler açık ara ara wifide kullanıyorum yazılım wipe atınca düzeldi sanırım sorunum bataryada idi ama biraz daha test edip sizleri bilgilendireceğim...
Tamam dostum:spr
pttcell deyim internete chromeden felan sorunsuz giriyorum. Ama ekstra program olarak indirdiğimiz whatsapp facebook twitter instagrama felan girmiyor yardım lazım :/ telefon s4
Wi-fi ile bağlanmayı denedin mi hiç? Ve suanki Yazılım sürümün ney:hmmm

aresbilir

aresbilir

Üye
Arkadaşlar ben halen 4.3 güncellemesi almadım ne ota nede kiesten. Bendeki cihazi kiese bagladigimda (INU) hindistan görünüyo acaba sammobileden indirdigim 4.3 turkiye güncellemesini odinle kursam cihaza herhangi bir sorun yaşarmiyim (imei değişme falan gibi) bana bu konuda yardimci olurmusunuz? Bu arada AT&T s4 4.3 güncellemesini durdurmuş doorumu? Yuklesemmi? Acil bilgi lütfen

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Üst Alt