Öneri Telefon Ile Tvye Bağlanmak

Sponsorlu Bağlantılar

bursagsli

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Ile Tvye Bağlanmak
arkadaşlar android telefonlar ile tvye uzaktan bağlanarak youtubede video açarak tv ye görüntüleyebiliyoruz symbian telefonlarda Bu mümkün mü acaba

baby_face_

baby_face_

Üye
Telefonunun uygulama marketinde yardımcı programlara bir göz at derim ama bildiğim kadarıyla sadece iş telefonla bitmiyor tv ninde smart tv (akıllı tv) olması lazım.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
uzaktan bağlanma yok kablo ile

kcr

Üye
arkadaşlar android telefonlar ile tvye uzaktan bağlanarak youtubede video açarak tv ye görüntüleyebiliyoruz symbian telefonlarda Bu mümkün mü acaba

Bluetooth ile yapılırmı bilemem ama benim bildiğim uzaktan bağlanabilen tv'ler kablosuz özelliği olanlar. Bahsettiğin bağlantı iki cihazın bir router (modem) aracılığıyla ya da wifi-direct özelliğine sahipse router'a gerek kalmadan doğrudan bağlantı yapılmasıyla gerçekleşiyor. Symbian cihazların bağlantı şekli birincisi. Yani arada modem olmak zorunda. İkincisinin var olduğu bir symbian cihaz hiç duymadım. Dlna özelliğini destekleyen symbian telefonlarla bu şekilde bir bağlantıyla tv'de ancak fotoğraflar görüntülenip film-müzik dosyaları oynatabiliyor. Eldeki imkanlar maalesef bu kadar...

kemal_527

kemal_527

Üye
Dlna destekli symbian programı varsa paylaşabilir misiniz. Televizyona bağlanmak güzel olacaktır. Veya ismi falan nedir programın.:biggrin:
Kabloyla nasıl bağlanılıyor onu da merak ettim

bayon

Üye
mümkün bizzat kendim yapıyorum fakat kendi tarayıcısıyla olmuyo

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Dlna destekli symbian programı varsa paylaşabilir misiniz. Televizyona bağlanmak güzel olacaktır. Veya ismi falan nedir programın.:biggrin:
Kabloyla nasıl bağlanılıyor onu da merak ettim
bi ucu kulaklık takılan kısmın girişi diğer ucu televizyonun kırmızı sarı beyaz olan tarafına takılan girişi olan bir kablo çakmasını elektrikçilerde 5 liraya orjinalini 20 liraya nokia mağazaları veya internetten bulabilirsin

kemal_527

kemal_527

Üye
bi ucu kulaklık takılan kısmın girişi diğer ucu televizyonun kırmızı sarı beyaz olan tarafına takılan girişi olan bir kablo çakmasını elektrikçilerde 5 liraya orjinalini 20 liraya nokia mağazaları veya internetten bulabilirsin
O kabloyla görüntü de mi aktarılıyor :oha: Bilmiyordum. Hemen denerim.
mümkün bizzat kendim yapıyorum fakat kendi tarayıcısıyla olmuyo
Nasıl yaptığınızı anlatır mısınız acaba

kemal_527

kemal_527

Üye
Ben kablosuzu sormuştum.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
O kabloluyu söylemiş :D

0MG90

0MG90

Üye
Chromecast ile Android cihazından TV ye YouTube videolarını kablosuz aktarabilirsin.Ama Symbian için yoktur sanırım.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

bayon

Üye
televizyon smart tv mi ? Yada wifi özelliği varmı

bayon

Üye
lg galiba. Şimdi yapman gereken tv yi internete bağla ve dln yi aç telefondan da aynı wifi ye bağlanıp menü den dln yi aç. Orda tv nin ismi çıkar üzerine tıklayıp istediğin resim müzik vs kablosuz olarak tv den görüntüleye bilirsin

kemal_527

kemal_527

Üye
lg galiba. Şimdi yapman gereken tv yi internete bağla ve dln yi aç telefondan da aynı wifi ye bağlanıp menü den dln yi aç. Orda tv nin ismi çıkar üzerine tıklayıp istediğin resim müzik vs kablosuz olarak tv den görüntüleye bilirsin
Telefonda öyle bir menü yok ki. Nasıl anlamadım.

bayon

Üye
Telefonda öyle bir menü yok ki. Nasıl anlamadım.
Telefonunuzun sürümünün belle refresh olduğunu varsayarsak menü de mor ikonlu DLNA oynt. adında bi uygulaması var onu kastediyorum.

kemal_527

kemal_527

Üye
Telefonunuzun sürümünün belle refresh olduğunu varsayarsak menü de mor ikonlu DLNA oynt. adında bi uygulaması var onu kastediyorum.
Evet belle refresh Nokia E6. Arama yaptırdım dlna ile ilgili hiç bir şey bulmadı. Mor renkte de birşey göremedim. :bilmem:

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Sanırım o ayrı yükleniyordu bi araştır istersen

• Beğen
Tepkiler: baysal.onur
Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
e6 tıda normalde yok buna eminimbir ara kullanıyordum :sirit:

Üst Alt