arkadaşlar android telefonlar ile tvye uzaktan bağlanarak youtubede video açarak tv ye görüntüleyebiliyoruz symbian telefonlarda Bu mümkün mü acaba
bi ucu kulaklık takılan kısmın girişi diğer ucu televizyonun kırmızı sarı beyaz olan tarafına takılan girişi olan bir kablo çakmasını elektrikçilerde 5 liraya orjinalini 20 liraya nokia mağazaları veya internetten bulabilirsinDlna destekli symbian programı varsa paylaşabilir misiniz. Televizyona bağlanmak güzel olacaktır. Veya ismi falan nedir programın.
Kabloyla nasıl bağlanılıyor onu da merak ettim
O kabloyla görüntü de mi aktarılıyorbi ucu kulaklık takılan kısmın girişi diğer ucu televizyonun kırmızı sarı beyaz olan tarafına takılan girişi olan bir kablo çakmasını elektrikçilerde 5 liraya orjinalini 20 liraya nokia mağazaları veya internetten bulabilirsin
Bilmiyordum. Hemen denerim.
Nasıl yaptığınızı anlatır mısınız acabamümkün bizzat kendim yapıyorum fakat kendi tarayıcısıyla olmuyo
İşte böyle:O kabloyla görüntü de mi aktarılıyorBilmiyordum. Hemen denerim.
Nasıl yaptığınızı anlatır mısınız acaba
Evet smart tv. Wifi de var dlna da. model 42ls575s.televizyon smart tv mi ? Yada wifi özelliği varmı
Telefonda öyle bir menü yok ki. Nasıl anlamadım.lg galiba. Şimdi yapman gereken tv yi internete bağla ve dln yi aç telefondan da aynı wifi ye bağlanıp menü den dln yi aç. Orda tv nin ismi çıkar üzerine tıklayıp istediğin resim müzik vs kablosuz olarak tv den görüntüleye bilirsin
Telefonunuzun sürümünün belle refresh olduğunu varsayarsak menü de mor ikonlu DLNA oynt. adında bi uygulaması var onu kastediyorum.Telefonda öyle bir menü yok ki. Nasıl anlamadım.
Evet belle refresh Nokia E6. Arama yaptırdım dlna ile ilgili hiç bir şey bulmadı. Mor renkte de birşey göremedim.Telefonunuzun sürümünün belle refresh olduğunu varsayarsak menü de mor ikonlu DLNA oynt. adında bi uygulaması var onu kastediyorum.