Call Of Duty: Ghosts'un 6gb Ram Zorunluluğu Kalktı

Sponsorlu Bağlantılar

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
Call Of Duty: Ghosts'un 6gb Ram Zorunluluğu Kalktı

Activision'ın Call of Duty: Ghosts'un PC sürümü için 6 GB Ram'i zorunlu kılması bir çok oyuncunun tepkisine yol açmıştı; çünkü oyunun bu kadar fazla Ram'e ihtiyaç duymadığı bazı oyuncuların testlerinde de ortaya çıkmıştı.

Steam'de yapılan yeni 400 MB'lık güncelleme sayesinde oyunun 6GB'lık Ram zorunluluğu kalktı. Böylece bu Ram zorunluluğunun anlamsız olduğu da resmi olarak onaylanmış oldu. Bunun yanında bazı özel karşılaşmalarda Call of Duty e-sports içerikleri de eklenmiş.

• Beğen
Tepkiler: Buğra

orxan_92

orxan_92

Üye
4GB yeterlimi?

0MG90

0MG90

Üye
6GB abartı bence de

007emin

007emin

Üye
Peki minimum kaç gb ram istiyor şimdi?

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
mw2- mw3 oynadıysanız bu oyunu da oynayabilirsiniz 1 gb ram yeterli bilgisayarı o kadar zorlayacak bir oyun değil zaten call of duty. gerçi grafiklerde iyileştirmeler var modern warfare oyunarına göre, call of duty black ops 2 oynadıysan bunu da oynayabilirsin daha doğru olur

+galiba insanları konsola yönlendirmek için yapmışlar böyle birşey pcde korsan meselesi var ya o yüzden olabilir.
ya da onların mantığıyla düşünürsek cal of duty oynamak istiyorum.. ee oyun 6gb ram istiyor bilmem kaç gb boş alan ekran kartı vs. ozaman yeni bir pc alayım oynamak için o zaman bunun konsolla ne alakası var diyeceksin bende bilmiyorum valla

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Uhops

Uhops

Üye
İlk başta neden böyle bişey yaptılar ki :hmmm

Ghost2828

Ghost2828

Üye
steam kaydi zorunlumu cunku ben mobilden giriyorum updateyi harici yuklesem olurmu? Eger olursa link verirmisiniz? Bu arada bende 2gb ram var.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
6gb çok abartı ya

Ghost2828

Ghost2828

Üye
cevap yazan yokmu

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
steam kaydi zorunlumu cunku ben mobilden giriyorum updateyi harici yuklesem olurmu? Eger olursa link verirmisiniz? Bu arada bende 2gb ram var.

o yamayı nerden buluruz bende bilmiyorum malesef , call of duty sayfasına baktım dan hiçbirşey anlamadım

NanoTechnology

Üye
Laaan:angry: bende dün oyunu sildim almıyor diye. Tüh gitti oyun
:birak:Şimdi 3 hafta bekleyip tekrar üniversiteye gidip indirmem gerekiyor :seytan:

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
İyi oldu bende indiriyordum :)

• Beğen
Tepkiler: istisna97
Uhops

Uhops

Üye
Ben indiriyorum ama oynuyasım gelmiyor nedense şuana kadar sadece Crysis2'yi senaryosunu anlaya anlaya oynadım. Siz ingilizce olunca oyundan anlıyor musun?

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Ghost2828

Ghost2828

Üye
Ben indiriyorum ama oynuyasım gelmiyor nedense şuana kadar sadece Crysis2'yi senaryosunu anlaya anlaya oynadım. Siz ingilizce olunca oyundan anlıyor musun?
Ben genelde anlıyorum lise 3te okuyorum rahat konusuyorum sadece oyunlari anlamak icin ogrendim çoğunu.

NanoTechnology

Üye
Bendede ingilizce var. İngilizlerle konuşuyorum. Rahat yani :D

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Türkçe yama akar :D

Uhops

Uhops

Üye
Mw3'e Türkçe dublaj çıkacaktı... Hala çıkacak :)

• Beğen
Tepkiler: -India- ve The Shadow

Uqur5445

Üye
benım 4 gb ram ve amd hd 6570 ekran kartı ıle oynayabılırmıyım 3.20 mhz

Üst Alt