Call Of Duty: Ghosts'un 6gb Ram Zorunluluğu Kalktı

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Mw3'e Türkçe dublaj çıkacaktı... Hala çıkacak :)
hay ağzınla bin yaşa, açıklama gelmiş bu yamayla ilgili. (ben şimdi gördüm) bazı ulaşamadıkları ses dosyaları hariç artık bizleri daha fazla bekletmemek adına %98-99 türkçe olacak şekilde yayımlayacaklarmış. şu an test aşamasında. bu sefer gerçekten çok yakında dediler :)

Uhops

Uhops

Üye
Ghost çıktı MW3 2009'da çıktı, dublajı yeni çıkacak :D Ghosta 2017 çıkar heralde :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
dublaj ne yav karakterlerin gerçek seslerini türkçe dublaja tercih ederim sadece altyazi yapsalar yeterli..

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
dublaj ne yav karakterlerin gerçek seslerini türkçe dublaja tercih ederim sadece altyazi yapsalar yeterli..
o orjinal sesler de dublaj olmuyor mu? :dry: sadece kulağımız ilk o orjinal(!) amerikan dublaj sese alışkın, ilkin tuhaf gelecektir tabi türkçesi :)

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
o orjinal sesler de dublaj olmuyor mu? :dry: sadece kulağımız ilk o orjinal(!) amerikan dublaj sese alışkın, ilkin tuhaf gelecektir tabi türkçesi :)

bir go go go move up ile hadi hadi nin tadı aynı değil :) dediğin gibi alışkınız türkçe tuhaf geliyor cod oynadığımı hissetmiyorum tabi bu benim fikrim..

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bir go go go move up ile hadi hadi nin tadı aynı değil :) dediğin gibi alışkınız türkçe tuhaf geliyor cod oynadığımı hissetmiyorum tabi bu benim fikrim..
işte o oyunlara ilk türkçe dublaj ile alışsaydık böyle mi olurdu? Crysis 1'deki Psycho karakterindeki türkçe seslendirme çok güzeldi, resmen o karaktere cuk oturmuştu. sonradan ingilizce olanını dinledim de o tadı alamamıştım, yanından bile geçmemişti :)

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
ben oynu bitirdim exstraları oynamak istiyorun ama kilitli nasıl oynanacak yardım pls :duvar2:

Üst Alt