:ehe
Van Hohenheim Üye Konu Sahibi Bunu Yapan Mühendis Kör Oldu Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Van Hohenheim Üye Konu Sahibi İlyas' Alıntı: Olay 16lık sayı sistemimi ne anlamadm :[ Genişletmek için tıkla ... 1000(bin)a
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: anlamadım ben Genişletmek için tıkla ... Bina kelimesinde ki bin i sayıyla yazmış 1000A olmuş
0MG90' Alıntı: anlamadım ben Genişletmek için tıkla ... Bina kelimesinde ki bin i sayıyla yazmış 1000A olmuş
Van Hohenheim Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: anlamadım ben Genişletmek için tıkla ... yani 1000 A yazıyla (bin)a
Invoke Üye 0MG90' Alıntı: anlamadım ben Genişletmek için tıkla ... İlyas' Alıntı: Olay 16lık sayı sistemimi ne anlamadm :[ Genişletmek için tıkla ... İhtiyar007' Alıntı: Bina kelimesinde ki bin i sayıyla yazmış 1000A olmuş Genişletmek için tıkla ... Aynştayn
0MG90' Alıntı: anlamadım ben Genişletmek için tıkla ... İlyas' Alıntı: Olay 16lık sayı sistemimi ne anlamadm :[ Genişletmek için tıkla ... İhtiyar007' Alıntı: Bina kelimesinde ki bin i sayıyla yazmış 1000A olmuş Genişletmek için tıkla ... Aynştayn
İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aynştayn Genişletmek için tıkla ... Ne ule bebeye yardımcı olduk anlamamış