Haber General Mobile Discovery Güncelleme Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery Güncelleme Geldi!
Evet arkaşlar yeni güncelleme an itibariyle gelmiş bulunmakta ve bir çok özellik geliştirilmiş ve eklenmiş yani custom romlardan bile orjinal roma dönmenizi tavsiye ediyorum kapsamlı bir güncelleme olmuş.Resimi ekledim inceleyebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: hmusal45, SezaiCan, Peocawe ve 7 diğerleri

PriZm

PriZm

Üye
Hayırlı olsun epey yenilik ve düzeltme var gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
İlgili bölümde yeni bir açıklama konusu bulunursa faydalı olur hayırlı olsun cihazı kullanan arkadaşlara :oke:

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Neagf

Üye
Hayirli olsun baya guzel olmuş. Adamlar calisiyor :)

• Beğen
anilari35

anilari35

Üye
arkadaşlar birde bizim telefon güncellemeg eldi diye bildirim atmıyor hep başkalarından ögreniyorum guncelleme geldiginibilgilendirdigin için saol D

• Beğen
tory1tory

tory1tory

Üye
Guzel guncelleme olms 4.4 uda bekliyoruz :D

Buda guncellemeden sonra antutu sonuclarım guncellemeden once 13611 di

• Beğen
anilari35

anilari35

Üye
arkadaşlar telefonu güncelleme yapmadan önce yaklaşık 1 saat önce quadrant benchmark yapmıştım 3800 almıştı şimdi güncellemeden sonra yaptım ve 4850 küsür alarak htc one x ve transformer prime i geçerek sıralamada 1. sıraya oturdu baya bi geliştimişler performans konusundaayrıyetten optimize et widget ında göruntu bozuklugu var arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Neagf
calypso16

calypso16

Üye
Ben böyle bir şey görmedim adamlar eksiklere göre güncelleme yapıyor,sanki custom ROM kullanıyoruz ama orijinal ROM.çok güzel yenilikler gelmiş daha dün bu ses ayarları olsa da ayrı ayarlasam diyordum

• Beğen
Tepkiler: n000k, Buğra, anilari35 ve 1 kişi daha
calypso16

calypso16

Üye
Yalniz takvim widgeti ay görünümünde nasil gözükür

• Beğen
baby_face_

baby_face_

Üye
Adamlara bak Samsung'dan bile daha kapsamlı güncelleme paketi hazırlamış vallahi helal olsun :-D

• Beğen
Tepkiler: Nextman, Buğra ve anilari35
anilari35

anilari35

Üye
Biliyorlar bu telefona verdikleri desteğin ileride şirketlerine kazandiracalarini

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Guzel guncelleme olms 4.4 uda bekliyoruz :D

Buda guncellemeden sonra antutu sonuclarım guncellemeden once 13611 di
antutu sonucuna aldanmayın şarzı fulleyip rami temizleyip tekrar yaparsanız güç tasarruflarının ikisinide kapatıp daha yüksek sonuç alabilirsiniz.4.4 de gelecek ama erken
arkadaşlar birde bizim telefon güncellemeg eldi diye bildirim atmıyor hep başkalarından ögreniyorum guncelleme geldiginibilgilendirdigin için saol D
:)
Adamlara bak Samsung'dan bile daha kapsamlı güncelleme paketi hazırlamış vallahi helal olsun :-D
General Mobile yazılım ekibi gerçekten iyi çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: n000k ve baby_face_
calypso16

calypso16

Üye
Güncelleme ayarlarında kontrol et ayarı var

• Beğen
baby_face_

baby_face_

Üye
antutu sonucuna aldanmayın şarzı fulleyip rami temizleyip tekrar yaparsanız güç tasarruflarının ikisinide kapatıp daha yüksek sonuç alabilirsiniz.4.4 de gelecek ama erken

:)

General Mobile yazılım ekibi gerçekten iyi çalışıyor

Müşterisini yarı yolda bırakmayan firmalara her zaman tam destek. :)

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@, Buğra ve calypso16
foreverthe

foreverthe

Üye
Ben S3 kullaniyorum ama benim bile S3'ü satıp GMD alasım gelmiyor degil :confused:

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Pili doldurduktan sonra bende orjinal roma döneceğim ve deneyeceğim kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.

foreverthe

foreverthe

Üye
Pili doldurduktan sonra bende orjinal roma döneceğim ve deneyeceğim kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
Vallaha ben arkadaşa sordum daha doğrusu ben söyledim zaten senin telefona guncellestirme gelmis kur diye kurmus cok guzel oldu diyor tema filan. Arkadaslar screenshot alirsa iyi olur.

• Beğen
caglar b

caglar b

Üye
Rootlu gmd ye güncellemeyi nasıl kuracagım

• Beğen

black.37

Üye
güncelledim menü geçişlerinde hafif kasmalar oluyor sistem hızı yine aynı olmuş

• Beğen