Güç + Ev Tuşuna aynı anda basarsan ekran görüntüsü alabilirsinHayırlı olsun bu arada G Pro alman daha iyi olmuş
Okumadım:Hayırlı olsun
![]()
G Pro almakla çok doğru bir karar vermişsiniz, ben de aldığınızı geç farkettim ve ikisini karşılaştırıyordum, G Pro tam 15 puan diğerine fark atmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Google markette klavye uygulamaları mevcut, oradan temin edebilirsin.Sormak istediğim bi soru daha var arkadaşlar, bu g pronun klavyesi pek hoşuma gitmedi. s3'ün klavyesi gibi yapma şansım var mı yada başka bi klavye?
Sormak istediğim bi soru daha var arkadaşlar, bu g pronun klavyesi pek hoşuma gitmedi. s3'ün klavyesi gibi yapma şansım var mı yada başka bi klavye?
Cihaz elime geçti cidden çok iyi bir cihazS3 'ü babama verip G Proyu hemen kendime aldım
Yalnız google play store ye giriş yaptığımda galaride 2 tane fotoğraf oldu google hesabımda olanlardan, onları silemiyorum nasıl silicem?
Hep S3 İstemişimidirTavsitem S3
LG Optimus G PRO Aldık 1399 tlye teknosadan inşallah iyi olur![]()
