S3 Mü Lg G Pro Mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OnurGÜZLEN

OnurGÜZLEN

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mü Lg G Pro Mu?
Daha önce kendime s3 almıştım, ablamda kendine 4s aldı.. Sıra geldi babama almaya:D s3 mü lg g pro mu alsak diye kararsızız. Sizce hangisi?

hergeleyim

hergeleyim

Üye
lg g pro tabiki kardeşim

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
Şimdi kardeş özellik bakımından pro daha iyi.arasındaki fiyat farkıda 500 tl :) az değil :)

OnurGÜZLEN

OnurGÜZLEN

Üye
    Konu Sahibi
biri 1399 diğeri 1249 kardeşim teknosada :)

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
S3 1249 TL ? Saçmalık o fiyat.A101 de ve vatanda s3 999 TL :) Hatta geçenlerde bi sitede 950ye gördüm yani demek istediğim teknosadaki fiyatlar bazen dengesiz ve saçma

OnurGÜZLEN

OnurGÜZLEN

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle ama a101'deki ithalatçı firma garantili, vatanda 1129 tl şuan. LG Optimus G PRO Aldık 1399 tlye teknosadan inşallah iyi olur :)

Invoke

Invoke

Üye
Cihaz elimize geçmedi daha en geç çarşamba perşembe olur dediler umarım güzel ve kasma olmaz cihazda merakla bekliyorum:D

SIII kullanıyorsun zaten biliyorsundur sistemi, ondan iyi olduğuna emin ol =) Ben olsam babama s3ü verir, g proya çökerdim :ehe

Prof İterol

Prof İterol

Üye
tabiki g pro

OnurGÜZLEN

OnurGÜZLEN

Üye
    Konu Sahibi
Prof İterol

Prof İterol

Üye
G pro S3 ile değil sony xperia z ve samsung s4 ile karşılaştırılmalıdır

• Beğen
Tepkiler: cagpasa12
OnurGÜZLEN

OnurGÜZLEN

Üye
    Konu Sahibi
Merak ettiğim bir nokta daha ; ekran görüntüsü çekme var mı? Bileniniz var mı?

0MG90

0MG90

Üye
Güç + Ev Tuşuna aynı anda basarsan ekran görüntüsü alabilirsinHayırlı olsun bu arada G Pro alman daha iyi olmuş

hergeleyim

hergeleyim

Üye
lg g pro note 2 ye kafa tutar

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
lg g pro note 2 ye kafa tutar

bi samsung kullanıcısı olarak görüşüm hiç sanmam :D 2sini yan yana koy note2 daha havalı :) şuanda gençlerin çoğu markaya önem veriyor benim gördüğüm kadarıyla :)

Invoke

Invoke

Üye
G Pro daha yeni... İşlemcisi de daha yeni tabi =P Ekranı da daha iyi... (Note2ye göre...)
Merak ettiğim bir nokta daha ; ekran görüntüsü çekme var mı? Bileniniz var mı?

Olmayan telefon mu var =P

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Kesinlikle açık ara G Pro :oke: Yanlış bilmiyorsam 1.7 GHz Quad Core vardı :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt