4.Maxicep İstanbul Buluşması

Sponsorlu Bağlantılar

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
4.Maxicep İstanbul Buluşması
RESİMLER EKLENMİŞTİR GELEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ...:)

Ozan

Ozan

Admin
Hayırlısı olsun , Gönlü maxicep.com da olan İstanbul lu tüm üyeleri buluşmada görmek isteriz

CanceR

CanceR

Üye
bursaya gelin bursaya :D

keremerson

keremerson

Üye
Negative sen gidecek misin ? :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İstanbulda olsa da gelsek diyordu arkadaşlar. Buyrun size istanbul buluşması ;)

Nazy

Nazy

Üye
Ben Geliyorum. Zaten Böyle Bişey Bekliyordum Nezamandır:)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
inşallah diyelim.
bi aksilik çıkmazsa oradayım...
ama söz vermiyorum yinede...

sonbela

sonbela

Üye
hehe bu iyi olmuş ama ben yine yaklaştıgımız günler içerisinde cevap veririm gelmeye niyetim var ama hersey kısmet işim cıkmazsa ordayım :)

Nazy

Nazy

Üye
işi çıkanlar ayarlasınlar kendilerini daha 12gün var lütfen

serdar011980

serdar011980

Üye
10.02.2008 Saat :12.00 da taksimdeyim:yuru

Tüm maxi ci istanbulluları bekliyorummmmmmmmm:heyo::megafon:

serdar011980

serdar011980

Üye
Arkadaşlar ana sayfada 2007 olarak yazıyor düzeltip 2008 e çevirirseniz daha iyi olur:megafon:

.buRCuuu (:

.buRCuuu (:

Üye
İstanbuLLu bayanlarr nerdesiniz yaa sizdeee gelinn benii yanlızz bırakmayınn beylerinn arasında .. :):)

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
sonbela laflarında biraz dikkatli olursan sevinirim sonuç olarak cvp verdigin kişi öz kardeşim:)

elmyra

Üye
gereksiz mesajlar silinmiş böylesi daha iyi oldu siteden birine söylediğiniz sözker hiçte yakışık alır gibi değildi

Salihyet

Salihyet

Üye
buluşma olurda ben ve abim olmazmı :ehe tabiki 2 kişi geliyoruz . gönlüm bi fenerbahçe maçında buluşmaktı ama Taksim de olr.. son buluşmamız çok güzel olmuştu yine aynı güzellikte olur inşallah..

sonbela

sonbela

Üye
sonbela laflarında biraz dikkatli olursan sevinirim sonuç olarak cvp verdigin kişi öz kardeşim:)
bari mesajı silmeseydin duyanda birsey dedim sanacak bir yetki almışsın bunu cok gereksiz yerlerde kullanıyorsun sildigin mesajda kötü birşey söyledigimi zannetmiyorum birdaha silinecek mesajım olursa o mesajı silmeden önce beni süresiz banlayabilirsin okeymi dostum bana yaptıgın 2. hareketin gıcıkmısın sen bana:@

Takipçi Satın Al

Üst Alt