Artık yarına kaldı Teşekkürler abiYok eve gidince tarif ederim sana.

Çizim sekmesi tüm animasyonlar kapalı@Nextman gelistirici seceneklerinden neleri isaretlediniz de pil omru uzadi
Abi hangi cwm yi yükleyeyim?Çizim sekmesi tüm animasyonlar kapalı
Yooo philz touch öneririm amaAbi hangi cwm yi yükleyeyim?
Önceki Cwm nin üzerine kursam sorun olur mu?

Normal nasıl flashlıyoruz anlayamadım kusura bakma abi cahillik isteYooo philz touch öneririm amaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tar olanlar odin ile yüklenir zip dosyası ise normal flash'la tamamdır![]()

zip dosyaları recovery menulerde install zip card denilen kısımlardan yüklenir.Normal nasıl flashlıyoruz anlayamadım kusura bakma abi cahillik iste![]()
Teşekkürler abi.zip dosyaları recovery menulerde install zip card denilen kısımlardan yüklenir.
En üstteki ni indirdim odinden yaptim başarılı bir şekilde, tüm seceneklere tek tek baktım bunda da yoktu battery wipe işlemi.Yooo philz touch öneririm amaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tar olanlar odin ile yüklenir zip dosyası ise normal flash'la tamamdır![]()
Bu gayet normal arkadaşım eğer bunun aksini dusunuyorum diyorsan cihazı sıfırlama yapabilirsiniz.Nextman usta gece yatarken sarj yüzde 88 di sabah kalktigimda baktım yuzde 81 e dusmus guncellemeden sonra boyle oldu batarya konusunda hic bi sorunum yoktu
Abi bu cwm de de öyle birşey bulamadım tüm seceneklere baktım.Bu gayet normal arkadaşım eğer bunun aksini dusunuyorum diyorsan cihazı sıfırlama yapabilirsiniz.
Kardeşim benzer bir menu bu şekilde cwm recovery kullandığına eminmisin ?Abi bu cwm de de öyle birşey bulamadım tüm seceneklere baktım.