[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

Neagf

Üye
bu Android'in ram kullanım metodu. Boş kalan bellek boşa giden yani ziyan olan bellektir. Gerektiği zaman LMK boş bellek açar, siz temizlemeyin ve kafaya takmayın :oke:
Kesinlikle oyle ama o zaman multitask yapmak guclesiyor :/

• Beğen
Tepkiler: -Emre

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
ben WhatsApp twitter poweramp miui launcher ve uc browseri kapanmadan kullanabiliyorm ama bu cm9da olmuyor cm10 ile mümkün :D

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hocam kısa bir bilgi RAM konusuna bu kadar takılamayın android in kuralı RAM full kullanılıyor olsun yinede bir oyun açabilirsiniz sistem arkadaki gereksiz uygulamaları otomatik olarak sonlandırır ve oyun için gerekli RAM miktarının açılmasını sağlar. Şöyle bir örnek veriyim Windows işletim sisteminde RAM ler dolunca bilgisayar donuyor ve ya reset atıyor. Android de genellikle öyle bir durum söz konusu olmuyor RAM deki gereksiz uygulamalar kapanıyor ve gerekli olan miktar açılarak oyunun çalıştırımasını sağlıyor. Bilmiyorum yararlı oldumu :)

mc.a

mc.a

Üye
Peki Teşekkürler :)
Kernel fark eder mi? Rom üstündeki kernel dursun mu honeyx mi kurmaliyim

• Beğen

azizerkan07

Üye
Android yazılımı kodlanırken LMK sınırı vardır. Mesela 20 MB. Boşta kalan bellek 20 MB sınırına geldiğinde otomatik olarak en az kullanılan uygulama kapatılarak bellekte yer açılır. Ram silmek temizlemek vs. androidin çalışma sistemine aykırıdır.

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler, benim yorumumun açıklanmış hali :)

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Peki Teşekkürler :)
Kernel fark eder mi? Rom üstündeki kernel dursun mu honeyx mi kurmaliyim

Kernel tabi ki fark eder eğer performans ve şarj istiyorsanız hurtsky, pil ömrü istiyorsanız honeyx kullabilirsiniz.

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hocam size göre öyle ama honeyx biraz geri kaldı bence eski kernel kullanıyo hurtsky en azından biraz daha güncel geldi tabi hiç kullanmadım sadece fikrimi söylüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Neagf
mc.a

mc.a

Üye
peki kerneli nasıl yükleriz denersek sorun çıkar mı ?
zip seklinde sd kartta yani nerden yüklicem denemeli miyim ?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen burda rom ile ilgili sorun ve çözümleri paylaşalım :)

mc.a

mc.a

Üye
Pardon reis :D
Arayuz dalan güzel ama beğendim eline sağlık tekrar :) saglam yani :oke:

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
yok yok sıkıntı değil :pro: teşekkürler :) ayrıca başka bişeyle ilgili sorun olursa pmden cozebiliriz :)

mc.a

mc.a

Üye
Eyvallah ;)

• Beğen
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
V5 nerde kaldi :)

• Beğen
furo122

furo122

Üye
emre kardes v5 te miui launcheri bence kullanma herkes begenmeyeblilir nova laumcher kullanirsan daha iyi olur

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
nova miuiden yavaş :/ performans istiyorsanız yolumu izleyin :)

mc.a

mc.a

Üye
Bence bu kişisel birşey kardesim :)
İstersen sen onu yuklersin :oke:

bayfeat

bayfeat

Üye
cm 9 tamanlı ama neden çok çabuk şarj iyor şaşırdım gerçekten cm9 tabanlı olmasına ragmen çok hızlı pili tüketiyor :) ayarlar hkkında pil tasarrufu icin ne yapabiliriz ?

Üst Alt