Çeşitli Milyoner-bilgi Yarışması [qt] [signed] [belle-s60v5-x86(bilgisayar)]

Sponsorlu Bağlantılar

bycoo32

bycoo32

Üye
teşekkürler

arslanla

arslanla

Üye
v2 için kampanya yapacak mısın v1 sorunlu biraz. Bekliyorum...

yusufgiderim

Üye
almanızı öneririm telefona ayrı bir hava veriyor ve bilgi seviyenizi geliştirici bir uygulama ellerine sağlık Kardeşim

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
almanızı öneririm telefona ayrı bir hava veriyor ve bilgi seviyenizi geliştirici bir uygulama ellerine sağlık Kardeşim
teşekkürler yeni sürümde artık adam olacak grafiksel / yazılımsal olarak. son sürümde soru gösterme hatalarını gidermiştim, geriye optimizasyon & grafik yenileme & uzun soruları göstermeme... gibi işler kaldı bitince yine satın alanlar ücretsiz olarak indirebilecek.
v2 için kampanya yapacak mısın v1 sorunlu biraz. Bekliyorum...
haftaya bir şeyler düşünüyorum. ben bilgilendiririm olursa. bu arada v2 de ,v1 de olan neredeyse tüm saçma sorunlar düzeltildi.Önemli bir şey daha söyleyeyim 2. nesil telefon olanlarda oyun çok daha seri çalışmakta.

gevhern

gevhern

Üye
ya paralı uygulsamaları anlamıyorum zaten symbian batmış durumda bence ayıp ediyosııunuz ben bi iki hagtaya telm değişecem ama bunu indirmek y istiyorum gel geklelim telimde ovi yok sitedendd acılmıyo acılsada para yok öğrenci adamım

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
ya paralı uygulsamaları anlamıyorum zaten symbian batmış durumda bence ayıp ediyosııunuz ben bi iki hagtaya telm değişecem ama bunu indirmek y istiyorum gel geklelim telimde ovi yok sitedendd acılmıyo acılsada para yok öğrenci adamım
zaten bu tür uygulamaların paralı olması doğru değil. amaç burada ölmek üzere olan platformda Türkiyenin satın alma oranını ölçmek. ölçümler bitince ücretsiz yapsan bu seferde para verenlere ayıp olur.

yusufgiderim

Üye
zaten bu tür uygulamaların paralı olması doğru değil. amaç burada ölmek üzere olan platformda Türkiyenin satın alma oranını ölçmek. ölçümler bitince ücretsiz yapsan bu seferde para verenlere ayıp olur.
haklisin bize ayıp olur :)

Silinen Üye 2411949

Kapalı Hesap
s60v5 symbian 3 lerde çalışıyor.

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
s60v5 symbian 3 lerde çalışıyor.
evet çalışır ama aynı şekilde çalışmaz.uygulamanın son sürümü 2.0; 14.11.2013 ve 15.11.2013 arası ücretsiz olacak. (QA bu gün içinde onaylarsa)
geçen ay sorunlu sürüm olan 1.2 de 1 gün ücretsiz yapılmıştı.

uygulamayı ücretsiz indirenler; satın almadan güncelleme yapamayacak.

• Beğen
Tepkiler: arslanla
arslanla

arslanla

Üye
evet çalışır ama aynı şekilde çalışmaz.uygulamanın son sürümü 2.0; 14.11.2013 ve 15.11.2013 arası ücretsiz olacak. (QA bu gün içinde onaylarsa)
geçen ay sorunlu sürüm olan 1.2 de 1 gün ücretsiz yapılmıştı.

uygulamayı ücretsiz indirenler; satın almadan güncelleme yapamayak.
Nasıl yani ben şimdi indiremicek miyim v1.2 pro sürümünü mağazadan ücretsiz indirmiştim bunu nasıl indircem?

Son düzenleme:
fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
İzinsiz paylaşım yapmayınız

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve İhtiyar007
arslanla

arslanla

Üye
skor tablosu yenilenmiş oyun biraz daha akıcı olmuş sanki teşekkürler fatih daha güncellicek misin?

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
skor tablosu yenilenmiş oyun biraz daha akıcı olmuş sanki teşekkürler fatih daha güncellicek misin?
evet bir veya birkaç güncelleme daha gelecek. şuanda tespit ettiğim sorunlar var onlar düzeltilir ve sizden gelen öneriler uygunsa ekleyebilirim.

• Beğen
arslanla

arslanla

Üye
bence bu klasik arayüzün değişmesi gerekiyor ilk baş...yeni sürüm v2.8 yayınlanmış sanırım son güncelleme oldu. Kampanya yapıcak mısın?

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
bence bu klasik arayüzün değişmesi gerekiyor ilk baş...yeni sürüm v2.8 yayınlanmış sanırım son güncelleme oldu. Kampanya yapıcak mısın?
yaptığım testler olumlu olsaydı arayüzü değiştirip efektleri düzenleyecektim fakat ilk test olan renk geçiş efektini(eklemeyi planladığım bir özellikti) telefon kaldırmadı (c6-01) ben de birkaç basit yenilik ekleyip güncellemeyi çıkarttım. güncellemeleri onayda 2 hafta bekletmeselerdi birkaç tane daha güncelleme çıkartabilirdim fakat şu anda en fazla bir tane çıkartabilirim. Ayrıca aslında o özelliği telefon rahatça kaldırabilir fakat soru geçişlerinde zaten bir sonraki soru ve arayüz hazırlandığı için(soru veritabanı yapısı benim beta sürümlerde kullandığım olsaydı kaldırırdı fakat bu veritabanı sqlite yapısında olduğundan telefonun soru alması çok uğraştırıyor) bir de renkli geçiş efektini ekleyince akıcılık bozuldu. Ben de bu yüzden fikrimi değiştirdim.

Kampanya büyük ihtimalle olacak 1 hafta sürebilir.

*Çoğu yavaşlık sorunu düzeltildi. (Başlangıçta ve çift cevap joker kullanırken oluşan yavaşlık sorunun çözmeye çalışacağım)
*Font değişti ve grafiklerde basit düzenlemeler yapıldı.

• Beğen
arslanla

arslanla

Üye
kampanyayı bekliyorum o zaman...:)

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
şuanda ücretsiz isteyen indirebilir

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve asigsasi
arslanla

arslanla

Üye
teşekkürler indirdim yorumumu da yazdım 5 yıldızlı bu arada mağazadaki yorum sistemi düzelmiş artık yorumlar okunuyor oyun da baya hızlanmış fatih ellerine sağlık...:)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve fatih54102

Üst Alt