fatih54102
Üye
Riddle Pre-Beta 1 [Qt]
Geçenlerde başkalarının yaptığını gördüm ben de basit bir tane Riddle türü uygulama yaptım. Normal Beta sürümlerde herkes bölüm yapabilecek.
Amaç 10 bölüm var her bölümde gizli bir şeyi bulmanız lazım, cevap kutusuna bulunan cevap yazılması gerekli.
(imzalıdır)
Yorumları belirtin...
İpuçları: (Sadece Yapamayanlar baksın)
1. Bölüm -> HEX yani onaltılı sayı tabanını araştırın ve Riddle ın da BETA olduğunu unutmayın.
2. Bölüm -> En çok kullandığın web servisinde arat.
3. Bölüm -> Biraz daha düşün ve düşündüğün her şeyi dene.
4. Bölüm -> Dramatic 'Chipmunk'
5. Bölüm -> Logo da ne var?
6. Bölüm -> Lambda simgesi ile özdeşleşen bir oyun ile ilgili.
7. Bölüm -> Manzara
8. Bölüm -> s60v5
9. Bölüm -> Karıştır
10. Bölüm -> Şifreleme algoritmalarını araştır. Decoder(Şifre,algoritma çözücü) olmadan bu soruyu bulamassın.Örnek MD5,Base64,MD4,MD6 ama bunlar değil.
Soruda bu algoritmaların decoder larını bulup şifrelenmemiş halini bulmalısınız.
Amaç 10 bölüm var her bölümde gizli bir şeyi bulmanız lazım, cevap kutusuna bulunan cevap yazılması gerekli.
NOT: Uygulama daha oyun niteliğinde değil sadece test edecekler indirsin.
NOT2: Bulduğunuz geçiş kodlarını burada paylaşmayın basit ipucu verebilirsiniz bulamayanlara.
NOT3: Geçiş kodları her şey olabilir.
Riddle PBeta1 - Belle :
Riddle PBeta1 - Belle (K - Klavye Sorunu Olanlar İndirsin) :
NOT2: Bulduğunuz geçiş kodlarını burada paylaşmayın basit ipucu verebilirsiniz bulamayanlara.
NOT3: Geçiş kodları her şey olabilir.
Riddle PBeta1 - Belle :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Riddle PBeta1 - Belle (K - Klavye Sorunu Olanlar İndirsin) :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yorumları belirtin...
İpuçları: (Sadece Yapamayanlar baksın)
1. Bölüm -> HEX yani onaltılı sayı tabanını araştırın ve Riddle ın da BETA olduğunu unutmayın.
2. Bölüm -> En çok kullandığın web servisinde arat.
3. Bölüm -> Biraz daha düşün ve düşündüğün her şeyi dene.
4. Bölüm -> Dramatic 'Chipmunk'
5. Bölüm -> Logo da ne var?
6. Bölüm -> Lambda simgesi ile özdeşleşen bir oyun ile ilgili.
7. Bölüm -> Manzara
8. Bölüm -> s60v5
9. Bölüm -> Karıştır
10. Bölüm -> Şifreleme algoritmalarını araştır. Decoder(Şifre,algoritma çözücü) olmadan bu soruyu bulamassın.Örnek MD5,Base64,MD4,MD6 ama bunlar değil.
Soruda bu algoritmaların decoder larını bulup şifrelenmemiş halini bulmalısınız.

oyun için