Windows 8.1 Metro Uygulamaları Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
kms aktivatör kullansanıza =P

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
csH

csH

Üye
kms aktivatör kullansanıza =P
aktivatör kullanıyorum zaten aktifleştirdikten sonra o yazı çıkıyo ama windows etkinleştirmede etkinleştirildi yazıyo denediniz mi kms activator u onlar süreli diye biliyorum

Invoke

Invoke

Üye
aktivatör kullanıyorum zaten aktifleştirdikten sonra o yazı çıkıyo ama windows etkinleştirmede etkinleştirildi yazıyo denediniz mi kms activator u onlar süreli diye biliyorum

6aylık olması gerek. Evet, denedim. Sanırım 3kez kurdum win8.1 hepsinde de etkinleştirdi. Şuan windows etkinleştirildi yazıyor(bilgisayar>özelliklere tıkladığımda)... Öyle bir yazı da yok...

• Beğen
Tepkiler: csH
csH

csH

Üye
6aylık olması gerek. Evet, denedim. Sanırım 3kez kurdum win8.1 hepsinde de etkinleştirdi. Şuan windows etkinleştirildi yazıyor(bilgisayar>özelliklere tıkladığımda)... Öyle bir yazı da yok...
işte dediğim gibi 6 aylık ben farklı bi yolla yaptım orayı da beyaza boyadım pek belli olmuyo zaten sorun yok yani

Uhops

Uhops

Üye
w8 için olan KMS'de süreli mi?

sena5135

sena5135

Üye
crackli sürümde bu tür sorunlar ortaya çıkıyo sanırım

Üst Alt