Youtube Videosu Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

faiq_axadov

faiq_axadov

Üye
    Konu Sahibi
Youtube Videosu Sorunu
Selam arkadaşlar hepinizi hoşbulduk... Bugun yinede bir sorunla sizlerle karşi-karşiyayim yardimci ola bilirsez sevinirim:utan Ben youtubeda videolari izlerken boyle bişey geliyo menyuda bunu nasil yok ede bilirim bu oldugu halde videolar donuyo izleme sorunu yaşiyorum :(

Son düzenleme:

Uhops

Uhops

Üye
Bunu tıkladığın zaman gitmesi lazım. Videonun oynatma hızı ayarını yapıyorsun oradan.

faiq_axadov

faiq_axadov

Üye
    Konu Sahibi
Bunu tıkladığın zaman gitmesi lazım. Videonun oynatma hızı ayarını yapıyorsun oradan.
onu ben biliyorum kardeşim benim esas istedigim bu digil hemen soylediyim işareye aldigim yerin tamamen yok olmasi... bak boyle...

baronet1905

baronet1905

Üye
o youtube playerin bir parçası onu kaldıramassın o nu normal yap izlenir izlenmiyosa sende sorun vardır formatlat pcni

Uhops

Uhops

Üye

Mavi kutucuk mu kırmızı kutucuk mu?

Uhops

Uhops

Üye
Chrome oluyor, EI'de olmuyorsa çözümü bilmiyorum...

Chrome kullanmak en iyisi. :good:

Invoke

Invoke

Üye
Tam tersi bence Chrome cok kotu calişiyo bu aralar :(

Ben de neden sorun yok? IE hala çok yavaş...Videoların donması internetin hızınla alakalı, oradaki normal seçeneği ile değil... Sorunu da tam anlayamadım ama o menüyü kaldıramazsın...Hee sadece hız seçeneğini yok etmek istiyorsun, onun sana ne zararı var ki? Videonun hangi hızla oynayacağını belirliyor, Yavaş normal ya da daha hızlı... :hmmm

Uhops

Uhops

Üye
Ben de neden sorun yok? IE hala çok yavaş...Videoların donması internetin hızınla alakalı, oradaki normal seçeneği ile değil... Sorunu da tam anlayamadım ama o menüyü kaldıramazsın...Hee sadece hız seçeneğini yok etmek istiyorsun, onun sana ne zararı var ki? Videonun hangi hızla oynayacağını belirliyor, Yavaş normal ya da daha hızlı... :hmmm
Görüntünün önüne geçer, göze batar :D

ismail

ismail

Üye
html5 olarak açıp youtubeyi dene belki olur

Üst Alt