Haber Nokia 4. Çeyrekte Kaç Milyon Lumia Satacak?

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia 4. Çeyrekte Kaç Milyon Lumia Satacak?
Kasım ayı başlarında açıklanan 2013 yılı 3. Çeyrek rakamları Nokia Lumia satışlarının rekor kırarak 8.8 milyon ünite olarak gerçekleştiğini ortaya koymuştu.
IC Insights yayınladığı bir raporda 2013 yılı akıllı telefon satış rakamları tahminini açıkladı.

haberimizin ayrıntılarına BURADAN ulaşabilirsiniz

respection123

Üye
Haber için :tşk:

0MG90

0MG90

Üye
Sürekli site linki mi vereceksiniz kötü oluyor çünkü

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sürekli site linki mi vereceksiniz kötü oluyor çünkü
telefondan girenler için kötü değil mi yakında sitenin genel yapısı değişecekti ne zaman yapılır bilmiyorum ama kısa bir süre daha böyle devam edicek galiba

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Özellikle ABD vb ülkeler için alışveriş/tatil çılgınlığının yaşandığı dönem olması nedeniyle satışlarda artış olacaktır. :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

MaxipmaN

Üye
demeki opera mini o yüzden linkleri açamıyor html5 .s

4MaGuS

4MaGuS

Üye
maxicep portal yeni yapısıyla cep telefonundan da çok rahat şekilde girilebilecek şekilde html5 ile kodlandı.
abi beni anlamadım adam telden girdiğinde tekrar bir link paylaşılmış ve ona girmesi gerekiyor ve buda mb demek şebekeden kullananlar için onu geçtim adamın bir süre sonra canı sıkılabiliyor bu konu yüzünden ben orada düzene giricek derken sen bu link paylaşma ile ilerde konular 2 defa açılamıyacak gibi bir şeyler söylemiştin bende konu açma ve düzenleme üzerine değişikler yapılacak diye anladım

BelaMonte

BelaMonte

Üye
beyler lumia 1320 de optik sabitleyicisi var mı? Bir sitede yok diyor ama bir yerdede var diyorlardı?

serecans

serecans

Üye
purewiev yok muş oda yok sanırsam.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi beni anlamadım adam telden girdiğinde tekrar bir link paylaşılmış ve ona girmesi gerekiyor ve buda mb demek şebekeden kullananlar için onu geçtim adamın bir süre sonra canı sıkılabiliyor bu konu yüzünden ben orada düzene giricek derken sen bu link paylaşma ile ilerde konular 2 defa açılamıyacak gibi bir şeyler söylemiştin bende konu açma ve düzenleme üzerine değişikler yapılacak diye anladım
şu anda üzerinde çalıştığımız sistem çok yakında devreye girecek. Forum/portal entegrasyonu tamamlanınca farkı siz de goruceksiniz şimdilik bu kadar bilgi verebilirim:oke:

fk555897

fk555897

Üye
teşekkürler

alical33

alical33

Üye
bence daha çok satar özellikle yüksek donanımlı 5 inç ekranlı cihaz çıktığı zaman

Murat Alper

Murat Alper

Üye
haber için :tşk:

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

Üst Alt